2777
2789
عنوان

بیاین اعصابم خرابه

149 بازدید | 12 پست

بچه هاسلام یه ساعت پیش تلگرام شوهرموروشن کردم دیدم یکی براش یه ستاره فرستاده بود پی ویشم این اسمو زده بودماهیا .بعد شوهرم اصلا تلشوروشن نمیکنه مطمنم چکش کردم.فقط شباخودم روشنش میکنم عکساشم اولی یه پسریبود روش نوشته بود پسرم همه کسم بعدیاشم انگار زنی بود از نوشته هاش معلومه .یه چیز دیگه شوهرم واتساپ نداره خودم قبلن براش وصل کرده بودم حذفشم کرده بودم امشب دوباره براش وصل کردم دیدم یه همون شمارهه براش پیام داده بودولی معلوم نبود نوشته بود این پیام قدری طول میکشد دیگه شارژ باطری نداشت منم دوباره حذفش کردم .بچه ها به نظرتون دوستشه  یا دوست دخترش جریان چیه

ازخودش بپرس عزیزم.مطمئنا خیلیزودتر از اونی ک فکرشو بکنی سوء تفاهمت حل میشه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واتس اپشو رو گوشی خودت نصب کن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ب حست رجوع کن حس زنا هیچوقت دروغ نمیگه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ب نظرم نذار بفهمه گوشیشو چک میکنی از خودت چیزی نپرس فردا با ی خطی زنگ بزن ببین مرد هست یا زن

اگه زن بود چه بگم بهش؟

شتابزده عمل نکن.الان حس بدت اجازه نمیده چیز خوبی پیدا کنی بگی.ولی من ی بار زنگ زدم ب ی شماره ای اقا جواب داد مجبور شدم بگم مطب دکتر فلانی.چون ی سری پزشکا مطبشون شماره موبایل داره