2777
2789
عنوان

شما باشی ناراحت نمیشی

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست
نه زن پسر خالم تو شب خواستگاری اش از پسر خاله ام می پرسه شما مثل دختر خاله تون نیستید که...

بعد پسرخالت اینارو بهت گفته😐😐چقد چیپه

چقد خاله زنک 

من بازم باور نمیکنم،کسی سطح خودشو انقدر نمیاره پایین

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چهار سال من از زیر زبونش شنیدم 

تو از هر کسی نسبت به رفتارت اگاه تری،عیبوبتم میدونی،سعی در رفعشون داشته باش،اگر هم جز شخصیتته،خب چیزی نمیمونه جز اینکه به نظر دیگری اهمیت ندی

درضمن از کسی هم راجب احلاقت سوال نپرس،اغلب با غرضن جوابا،تو رو از روی شخصیتت نقدنمیکنن،همش قضاوته پوچه که فقط از دیدگاه خورشون نگاه کردن،از یه دوست صمیمی که میدونی این ویژگی هارو نداره بپرس راجب اخلاقت،نه فامیل،حتی مادرتم نه چون جواب درست نمیده

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
تو از هر کسی نسبت به رفتارت اگاه تری،عیبوبتم میدونی،سعی در رفعشون داشته باش،اگر هم جز شخصیتته،خب چیز ...

دوستای صمیمی ام میگن خیلی مهربونم و سعی می کنم با همه خوب و محترمانه برخورد کنم و سعی می کنم کسی ازم ناراحت نشه 

دوستای صمیمی ام میگن خیلی مهربونم و سعی می کنم با همه خوب و محترمانه برخورد کنم و سعی می کنم کسی ازم ...

پس همین فرمون برو جلو

حس میکنم به موفقیتت حسادت میکنن تو یه زمینه ای که اینا رو میگن بهت