2777
2789
عنوان

بخیه سزارین

2641 بازدید | 9 پست

امروز۴۶روزه زایمان کردم از بخیه هام خون میاد یکم...ی بارم رفتم دکتر نگا کرده گفته قارچ داره.دارو استفاده میکنن یکم بهتر شده ولی فشار میدم خون میاد یکم...کسی مثل من بوده؟؟؟داروی گیاهی سراغ دارین که زود خوب بکنه...بخیه هامم جذبیه

آنتی بیوتیک بخور  

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم اینطوریم دقیقا

خب ببین رها نکن همین طوری. چون عفونت می‌کنه و بدتر میشه.

دکتر به من چندتا پماد ترمیم کننده داد تا خوب شد. وگرنه اصلا خوب نمیشد هی عفونت میکرد.

بعد من رفتم دکتر، سر پنس و کرد توش، ۵ سانت عمق داشت. خب این قطططعا بدون پماد ترمیم کننده خوب نمیشه. چون در واقع بخیه ت باز شده.

تازه دو سه بار هم سونو سطحی رفتم که ببینیم عفونت زیر بخیه تا کجا رفته.

همین طوری ولش نکنیا.

پماد فیبرینولیزین و یه اسپری نانو ذرات نقره برای ضدعفونی کردنش بهم داد. فک کنم اسمش نیواشا بود. نیوشا نه، نیواشا.

هرروز چند بار میزدم پانسمان میکردم.

حواست باشه پیگیری نکنی بدتر میشه

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
چند روز پیش خونریزی کردم تیکه جفتم مونده بود بخاطرهمون اونقدر انتی بیوتیک زدن بهم که نگو

شاید همون عفونت زده بیرون

پیگیری کن به نظرم ضرر نداره

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله