2777
2789
عنوان

تاثیرات دیدن فیلم احضار+عکس😐😐😐

2238 بازدید | 50 پست

الان ماباید بترسیم مثلن؟

مینو صداکنم یا زوده؟

자신의 영웅이 되십시오.... 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒕𝒐 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒂𝒏𝒅 𝒏𝒐𝒕 𝒕𝒐 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 تامبویم:)     تایمه زایمانه خرگوشمه هرسوالی از خرگوشها داشتین میتونم جواب بدم 

@اجنه  

자신의 영웅이 되십시오.... 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒕𝒐 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒂𝒏𝒅 𝒏𝒐𝒕 𝒕𝒐 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 تامبویم:)     تایمه زایمانه خرگوشمه هرسوالی از خرگوشها داشتین میتونم جواب بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دديدين زهره تو واقعيت چه موهاشو خوش رنگ كردهههههه

نه چ رنگی کرده

اصلا هدفشون چیه؟😑

اسم این‌پسره هم بگین

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   
دديدين زهره تو واقعيت چه موهاشو خوش رنگ كردهههههه

نه کجا من ندیدم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
چشم امشبی خیلی خنده دار بود ینی نتونستن ی چشم درست کنن ک واقعی باشه   عب نداره اصلا بدرک چرا ت ...

یاده برنامه‌کودکا افتادم

چشم امشبی خیلی خنده دار بود ینی نتونستن ی چشم درست کنن ک واقعی باشه   عب نداره اصلا بدرک چرا ت ...

😂😂😂😂منم بابت اون تاپیک زدم بیییی نهاااایت مسخره بود اون قسمت

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤