2777
2789
عنوان

تاثیرات دیدن فیلم احضار+عکس😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 50 پست

اسمش چیه

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حس دوگانه ای بعد دیدن فیلم بهم دست میده 😐ایا باید ترسید یا ایا باید خندید 😑

منکه کلن خندیدم 

نزدیک صحنه های مثلن ترسناک ارم ۱۴+ میاد ادم فک میکنه یاخدا الان چه صحنه ترسناکی میخاد بیاد  بعد یهو یه مجسمه میفته فقط

자신의 영웅이 되십시오.... 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒕𝒐 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆𝒍𝒇 𝒂𝒏𝒅 𝒏𝒐𝒕 𝒕𝒐 𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 تامبویم:)     تایمه زایمانه خرگوشمه هرسوالی از خرگوشها داشتین میتونم جواب بدم 
منکه کلن خندیدم  نزدیک صحنه های مثلن ترسناک ارم ۱۴+ میاد ادم فک میکنه یاخدا الان چه صحنه ترسنا ...

آره خندیدنیه ولی بنا به اینکه خانواده با ترس نگاه میکنن 

مجبورم احترام قائل شم و نخندم🤣🤣🤣🤣🤣

آره راست میگی. من عکسای مائده رو دیدم

دو سال پيش من اين عكسشو تو مدلاي مانتوي دانشگاه ديدم يادمه رفتم تو پيجش الان كلي عكساشو برداشته بود فكر نميكردم بازيگر بشه

شکرت خداجون💕

دو سال پيش من اين عكسشو تو مدلاي مانتوي دانشگاه ديدم يادمه رفتم تو پيجش الان كلي عكساشو برداشته بود ...

آخی

ولی میگم چه خوبه که آدم به هدفش میرسه ها.

همش با خودم فکر میکنم الان همین زهره و مائده چقدر منتظر دیده شدن بودن. چقدر براش صبر کردن و زحمت کشیدن

تاپیک اخرمو بخون بچم از دیشب ک خواب چشم خونی دیده خیلی وحشت کرده

قربونت برم تو تامیک شما بودم و نطر هم دادم

اونجاهم گفتم اون بجه به احتمال زیاد از اون موزیکی که پخش میشد ترسیده و خب روحش لطیفه و ذهنشون به شدت حساس و سناریو ساز

ردی صحبت من با آدم های بالغه نه اون کوچولوی دوست داشتنی شما

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست