2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صافه صاف میکنه؟حتی بکینی و؟از چه مارکی استفاده میکنید؟

سینره

حتی مو ریز هارو هم برمیداره

من واسه صورت استفاده میکنم

با هرچی اصلاح کردم بعدش جوش زدم

ولی با کرم موبر نه

خیلی هم سریع و بدون درد و‌خونریزیه😂

من واسه بکینی و زیر بغلم از موم عربی استفاده میکنم

مامانم بفهمه پارم میکنه😂

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜
سینره حتی مو ریز هارو هم برمیداره من واسه صورت استفاده میکنم با هرچی اصلاح کردم بعدش جوش زدم ولی ...

خخخخخ.آخه من لیزر کردم موم و اینا نمیتونم استفاده کنم.ژیلتم خیلی وقت گیره همشم یجام زخم میشه.کسی و نمیشناسی کرم موبر واسه بدن استفاده کنه؟ میخوام خیالم راحت شه بعد استفاده کنم😂😂😂😂

کاربر خانم هستم.

از ژیلت صاف تر میکنه؟از چه مارکی استفاده میکنید؟واسه صورت جوش نمیزنید؟

واسه صورت من از کرم سی گل استفاده کردم

چرا جوش می زنه

بیشتر بند می ندازم

البته واسه بعضیا ممکنه جوش نزنه چون پوست من چربه

خخخخخ.آخه من لیزر کردم موم و اینا نمیتونم استفاده کنم.ژیلتم خیلی وقت گیره همشم یجام زخم میشه.کسی و ن ...

خب یکم بزن رو دستت ببین حساسیت داری یا نه😐

من واسه بدن دلم نمیاد استفاده کنم😂

اگه عدد تعداد پستم یه چیز باحال شده بود، اسکرین بگیرید برام بفرستید🤪😁💜 تیکر مال کنکورمه💜