بهم میگه که همش تو خونه خوابی بی اهمیتی دیشب رفت معجون خرید اورد نشد بخوریمش گذاشت سر اوپن من داشتم شیر میدادم بچم خودمم خواب رفتم صبح پاشده به قیافه گرفتن تا همین یه ساعت پیش میگم چته میگه بی اهمیتی به زندگی بگین من چکار کنم😔
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا کاری به این مسیله ندارم که خودشون باید میزاشتن تو یخچال
اما کلا برای خودت قانون بزار قبل خواب خونه رو مرتب کنی
اینجوری جفتتون وقتی بیدار میشید سرحال هستید
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
حواست بهش باشه میره با یکی که براش بمیره یکم بیشتر بهش عشق بده حرفای عاشقانه کارای عاشقانه میدونم بچه کوچیک داری ولی شوهرتو الویت بذار دوس داشته معجون بخورین باهم حرف بزنین و.....
عزيزم وقتي ميدوني اينجوريه همسرت بايد ميزاشتي بچه ات يه كم بزرگ شه بعدا دومي رومياوردي واقعا بچه كوچيك نظم زندگي رو بهم ميزنه من تا ١٠ماهفرق شب وروزم رو نميدونستم خيلي ادم عصبي ميشه ولي بايد مياوردي ميخوردين يا ميزاشتي يخچال حيفه خوب گرون هم هست
نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️