2777
2789
عنوان

با شوهرم حرفم شده بیاین کمک

379 بازدید | 29 پست

بهم میگه که همش تو خونه خوابی بی اهمیتی دیشب رفت معجون خرید اورد نشد بخوریمش گذاشت سر اوپن من داشتم شیر میدادم بچم خودمم خواب رفتم صبح پاشده به قیافه گرفتن تا همین یه ساعت پیش میگم چته میگه بی اهمیتی به زندگی بگین من چکار کنم😔

خب یکم بیشتر اهمیت بده بهش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

آخی بچه کوچیک داری همینه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یکم بیشتر اهمیت بده بهش

بخدا تاقبل که دومی بدنیا بیاد حتی چای صبحانش شیرین میکردم براش الان نمیتونم دخترم شبا همش بیداره منم صبا جون ندارم پاشم صبحانه بذارم میگه دیکه اماده نمیکنی برام بی اهمیتی

حالا کاری به این مسیله ندارم که خودشون باید میزاشتن تو یخچال

اما کلا برای خودت قانون بزار قبل خواب خونه رو‌ مرتب کنی

اینجوری جفتتون وقتی بیدار میشید سرحال هستید

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
بخدا تاقبل که دومی بدنیا بیاد حتی چای صبحانش شیرین میکردم براش الان نمیتونم دخترم شبا همش بیداره منم ...

دو تا بچع دارین؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

حواست بهش باشه میره با یکی که براش بمیره یکم بیشتر بهش عشق بده حرفای عاشقانه کارای عاشقانه میدونم بچه کوچیک داری ولی شوهرتو الویت بذار دوس داشته معجون بخورین باهم حرف بزنین و..... 

عزيزم وقتي ميدوني اينجوريه همسرت بايد ميزاشتي بچه ات يه كم بزرگ شه بعدا دومي رومياوردي واقعا بچه كوچيك نظم زندگي رو بهم ميزنه من تا ١٠ماهفرق شب وروزم رو  نميدونستم  خيلي ادم عصبي ميشه ولي بايد مياوردي ميخوردين يا ميزاشتي يخچال حيفه خوب گرون هم هست 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
بخدا من دوتا بچه دارم۴ساله و۹ماهه. دایم سر پام صبحا نهایت۹بیدارمیشم خودشم همین حدودا بیدار مبشه

وقتایی که هست ارزش کمک بگیر 

براش توضیح بده بچه داری و پخت و پز و جمع کردن یه خونه با دوتا بچه چقدر سخته 

بگو نیاز به درک و کمکش داری تا شما هم بتونی انگیزه داشته باشی و بهش اهمیت بدی 

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.