2777
2789

بچه ها میتونین بهم کمک کنین ببینم چنتا تناز و روضه قضا دارم؟

خودم گیج شدم نمیدونم چجوری حساب کنم

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حدودی بگو،مثلا اگه حدس میزنی پنج سال قضا داری،پنج سال نمازو به جابیار،همون کفایت میکنه 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
حدودی بگو،مثلا اگه حدس میزنی پنج سال قضا داری،پنج سال نمازو به جابیار،همون کفایت میکنه 

من فک میکنم باید دقیق باشه ها

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
من فک میکنم باید دقیق باشه ها

ن جانم من خودم پرسیدم

گفتن هرچی ک احتمال میدی بدهکاری همون اندازه بگیر

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

من واقعا معذرت میخوامم میام وسط تایپیک هاتون ببخشیدم حلالم کنید ازتون میخوام برا همسرم دعا کنید ی کار خوب پیدا کنه بدهکاریم زندگیمون روی هواست خیلی زندگی داره ب ما سخت میگیره دعا کنید برا همسرم اسمش مجتبی هست منم ب نیت هر کی برام دعا کنه آیت الکرسی میخونم الهی که به حق امام حسین دلتون همیشه شاد باشه

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش