2777
2789

بیمار میل به غذا نداره. بهش بدین شروع میکنه بهتر  شدن. 

ترکیب سوپ

ابگوشت با نخود زیاد 

برنج و سبزی و هویج بریزین توش تا له بشه

با آبلیمو طبیعی حتما

اصلا رشته سوپ نریزید بدتر میشه

آب هویج , آب سیب ، مایعات ، آب ،چای ، دو لیتر در روز + قرص ویتامین C ، باعث میشه اگه بدن کرونا هم بگیره ، به راحتی دفعش کنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
آب هویج , آب سیب ، مایعات ، آب ،چای ، دو لیتر در روز + قرص ویتامین C ، باعث میشه اگه بدن کرونا هم بگ ...

ممنون عزیز. من امشب اصلا میل به غذا نداشتم. به زور به زور سوپ خوردم خیلی بهترم. اولشو با اکراه خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز. من امشب اصلا میل به غذا نداشتم. به زور به زور سوپ خوردم خیلی بهترم. اولشو با اکراه خوردم

خدا رو شکر 

ولی یکی از دکترا میگفت به بیمار کرونایی به زور غذا ندین ( البته این کلیپ و چند ماه پیش دیدم ) ممکنه نظرشونم عوض شه 

اما تا میتونی آب میوه طبیعی بخور ، تا میتونی چای کمرنگ بخور ، آب بخور

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
خدا رو شکر  ولی یکی از دکترا میگفت به بیمار کرونایی به زور غذا ندین ( البته این کلیپ و چند ماه ...

آخه من خودم میل نداشتم و بدحال مجبوری میخوردم بعد حالم بهتر می‌شد.  چون خودشون توان ندارن بیارن بخورن. هم‌ش میخوابن

آخه من خودم میل نداشتم و بدحال مجبوری میخوردم بعد حالم بهتر می‌شد.  چون خودشون توان ندارن بیارن ...

خدا رو شکر که خوبی الحمدالله 

پیش چه دکتری رفتی ؟ عمومی ؟ عفونی ؟