2777
2789

من با یکی دو سال و نیمه در ارتباطم قرار بود ازدواج کنیم چن‌سال پیش سرش ضربه دیده و لخته تو سرش مونده و معلوم نیس چه اتفافی براش میوفته یا خدایی نکرده کور میشه یا میمیره یا هم اتفاقی براس نمیوفته اون بخاطر همین جلو نمیاد که نمیخوام بخاطر من زندگبتو نابود کنی و ندونی چه اتفاقی قرار بیوفته!ولی من دوسش دارم هد چقو با خودم کلنجار میرم تمومش کنم نمیشه اونم مثه منه حالا چیکار باید بکنم باهاش ادامه بدم منتظر باشم یا نه!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌عمر دست خداست توکلت بخدا باشه اونم حق. داره دوست داره دلش نمیاد تو سختی بیفتی

ولی اون بخاطر خراب شدن آیندم جلو نمیاد چی بگم بهش چیکارر کنم من میخوام باهاش بمونم ولی اون میگه نمیتونم بخاطر خودم زندگیتونابود کنم

اول از نظر پزشکی مطمین شو

بعدم تصمیمیه ک خودت باید بگیری

و اینم بدون عشقی ک میگی چون الان درگیرشی اذیت کننده است

ببخشید ولی هرجای زندگی ادم داره اذیت میشه چ توی زندگیش چ بعد از مرگ عزیزش به نبود اون شخص عادت میکنه

منظور اینکه من بودم مطمین میشدم از نظر پزشکی چ اتفاقی میوفته براش

بعد ک فهمیدم براساس اون تصمیم میگرفتم ما نمیتونیم بگیم چیکار کن

چون پس فردا اگر اتفاقی براش نیوفته خودت بهش نرسیدی و حسرت میخوری و میگی کاش نکرده بودم 

اما اینم درنظر بگیر فراموش کردن نشدنی نیست

تصمیم با فکر خودتو بپذیر و مسبرتو تعیین کن

ولی اون بخاطر خراب شدن آیندم جلو نمیاد چی بگم بهش چیکارر کنم من میخوام باهاش بمونم ولی اون میگه نمیت ...

آفرین به غیرتش ولی بنظرمن یه روزم باهاش زندگی کنی لیاقت و ارزششو داره تا یه عمر با یه آدم بی شعور زندگی کنی

آفرین به غیرتش ولی بنظرمن یه روزم باهاش زندگی کنی لیاقت و ارزششو داره تا یه عمر با یه آدم بی شعور زن ...

بخدا همینارو بهش میگم ولی میگه من اگه کور شدم قرار نون آوره خونه باشم چه جوری زندگیمونو بچرخونیم یا اگه مردم تو بعدش به سختی دوباره میتونی ازدواج کنی و در هر صورت آیندت با من خراب میشه

آخی خیلی ناراحت شدم حیف نیست ولی در کل تاذخدا نخواد چیزی نمیشه عزیزم بنظرم بیشتر از معجزات خدا براش بگو دلش روشن بشه امید بزرگترین معجزه خداست داشته باشه سخترین بیماریو هم میگزرونه 

آخی خیلی ناراحت شدم حیف نیست ولی در کل تاذخدا نخواد چیزی نمیشه عزیزم بنظرم بیشتر از معجزات خدا براش ...

الان چی بگم بهش!من خواستگار دارم از خونه تحت فشارم اونم میگه به فکر زندگیت باش ولی دوسش دارم نمیتونم به کسی فک‌کنم