2777
2789
عنوان

فست فودی عالی سمت خ پیروزی تهران

5387 بازدید | 19 پست

کسی سراغ داره؟ میخوام غذاش خیلی عالی باشه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاااا میدونستید کرونا فقط یه توهمه؟🙂🚶🏻‍♀️💔

زنگ میزنم میارن نمیخوام برم بیرون

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

پیتکو . فلکه دوم نیروهوایی 

پیتکو رفتم خوشم نیومد

غذای عالی رو فست فودای عالی دارن اون سمت فقط فست فودای معمولی پیدا میشه با اینکه خیلیییی هم زیادن و ...

آخه میخوام زنگ بزنم بیارن دور باشه پیک نمیاره غذا رو

هایدا رفتی یا ن من خیلی خوشم اومد

نه هایدا فقط ساندویچ سردشو خوردم

پیروزی نمیشناسم ولی ی راسته هست تو تهرانپارس ک کلا فست فودیه و خیلی رستوراناش شیکه و غذاهاشون خوبه

کجای تهرانپارس؟

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.