2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

72 بازدید | 10 پست

من با یکی دو سال و نیمه در ارتباطم قرار بود ازدواج کنیم چن‌سال پیش سرش ضربه دیده و لخته تو سرش مونده و معلوم نیس چه اتفافی براش میوفته یا خدایی نکرده کور میشه یا میمیره یا هم اتفاقی براس نمیوفته اون بخاطر همین جلو نمیاد که نمیخوام بخاطر من زندگبتو نابود کنی و ندونی چه اتفاقی قرار بیوفته!ولی من دوسش دارم هد چقو با خودم کلنجار میرم تمومش کنم نمیشه اونم مثه منه حالا چیکار باید بکنم باهاش ادامه بدم منتظر باشم یا نه!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزمن تو اونو دوس داری ، اونم تورو دوس داره.

اگه قراری بینتون بوده ، هنوزم هست ، چه بسا ممکن بود این اتفاق تو طوله زندگیت بیوفته.

من دارم فقط نظر میدم ، نظر من اینه ، من واقعا دوسش دارم ، اها حالاکه چنین بلایی سرش اومده بکشم کنار؟! 

اینکار اشتباهه ، چون میدونی دوست داره، لخته قرص داره جراحی میشه با کلی چیز درس میشه نگران نباش  ، اون بدبختم الان تو خودشه ، چقد داره کلنجار میره ، چقد افسردست تو بترش نکن ، رابطتو ادامه بده ...

ببین عزیزمن تو اونو دوس داری ، اونم تورو دوس داره. اگه قراری بینتون بوده ، هنوزم هست ، چه بسا ممکن ...

قبل من سرش ضربه دیده بود دکتر میرفت در طول رابطمون ولی دکترا میگن لخته برطرف نمیشه