2777
2789

بچه ها چیکار کنم 

شوهرم انتقالی گرفت دوماه پیش اومدیم شهر خودمون برازندگی و کار ...وقتی اومدیم از محیط کارش خوشش نیومد اولش همون موقع گفت برگردیم من به زور نگهش داشتم گفتم یه دوماه به خودت فرصت بده شاید خوشت اومد از کار جدید 

الان بعد دوماه چون باخانوادشم قهر کرده دیگه انگیزه ای برا موندن نداره بااینکه از کار جدید خوشش اومده و بااهاش مشکلی هم نداره 

ولی میگه برگردیم ...اینجا بهمون خونه سازمانی هم میدن ...ولی حقوقش یه مقدار کمتر ه....

بنظرتون من درست نمیگم ؟...میگم آدم یه روز باخانوادش قهره یه روز آشتی نباید مبنای تصمیم گیری آدم ارتباط باخانوادش باشن که ...بنظرتون قانعش کنم که بمونیم؟

باخانوادش سره ارث و میراث دعوای خیلی بدی شدن ...فعلا نمیخواد باهیچ کدومشون رفت و آمد کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه ک بمونه شما چ گناهی کردی ک با خانوادش قهره خب میخواس قهر نکنه... عین بچه ها.. 

بخدا دهنم سرویس شده تو این دوماه....همش دندون رو جیگر گذاشتم گفتم بذارم خودش بهترین تصمیم رو بگیره ولی الان میبینم انگار خودم باید قضیه رو جمع و جور کنم و تصمیم اخر رو بگیرم که بمونیم

الان با خانواده اش تو یه شهر هستین ؟؟؟خب چیکار به خانواده اش داره،،،رفت و آمد نکنه ها باهاشون !!

ولی اگه خودت هم مشکلی نداری بنظرم باهاش مخالفت نکن ،،،،حتما کارشرو دوست نداره دیگه !!

من اصلا حوصله ندارم هی شوهرم بیاد غر بزنه و ناراحت باشه و  بگه بریم و از اینجا خوشم نمیاد و از کارم راضی نیستم و  فلان 

خب اگه برات فرقی ندارد برین شهر دیگه 

الان یا خانواده اش تو یه شهر هستین ؟؟؟خب چیکار به خانواده اش داره،،،رفت و آمد نکنه ها باهاشون !! ...

میدونی صدبار ازش پرسیدم کار جدیدت رو دوست داری یانه میگه اره بهش عادت کردم ...مشکل کارش نیست حتی بامسئله حوقشم کنار اومده بود تااینکه باخانوادش دعواشد و بهونه ای شد براش

اگه خودت اینجا راحتتری اره قانع کن

از وقتی اومدیم اینجا آرامشمون کمتر شده ولی من فک میکنم بخاطر این هست که بلاتکلیفیم ...اگه خودمونو جمع و جور کنیم اسباب کشی کنیم شرایط عادی میشه

از وقتی اومدیم اینجا آرامشمون کمتر شده ولی من فک میکنم بخاطر این هست که بلاتکلیفیم ...اگه خودمونو جم ...

هر چی صلاحته عزیزم اره درسته

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم