2777
2789
عنوان

این تاپیک پربازدید میشه

257 بازدید | 39 پست

التماس میکنم هرکاری میتونید بکنید که این تاپیک مر بازدید بشه فقط به خاطر اینکه میخام چند نفر دل پاک واسم دعا کنن و کمک کنن بخدا فقط هدفم اینه 

دلم میخواد ازدواج کنم 

دلم میخواد چندتا بچه داشته باشم 

دلم میخواد عاشقانه واسه همسرم همسری کنم 

دلم میخوادش 

ولی نمیزارن 

خودش و بقیه خانوادش دوستم دارن ولی باباش و یکی از داداشش مخالفه 

حالا گفته بیا باهم ی مدت حرف نزنیم که بی آبرویی در نیارن فامیل 

دلم میخواد بغلش کنم ولی حتی توی این کشور هم نیست 

دلم به حرفاش خوش بود 

خدایا چکار کنم 

واسم دعا کنید 

دعا کنید 

دعا کنید 

هیچوقت نمیتونم با کسی جز اون ازدواج کنم 

دعا کنید 

نزارن ارزوهام به جایی نرسه 

روزه دارا 

دعا کنید ... 

ترخدا دعا کنید 

اسمم هیلا

😥😥

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

تو ازدواج هیچی نیست با خیال راحت بشین خونه بابات تا مثل الان من دغدغه نداشته باشی به دوست دختر شوهرت پیام بدی یانه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما الان چه جوری پر بازدید کنیم...غیر اینکه چرت و پرت بنویسیم صفحه هات تند تند بره جلو بشی پربازدید

فقط میخوام کلی آدم مهربون واسم دعا کنن بخدا جز این هدفی ندارم شاید خدا دعای ی نفرو ببینه 

چرا غصه الکی میخوری وقتی همه چی دست خداس 

خودش درس میکنه

منکه سپردم ب خودش 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

عزیزدلم از کجا میدونی که باش خوشبخت میشی

گاهی خدا نمیزاره به کسی برسیم چون باش خوشبخت نمیشیم. منم یه زمانی جای تو بودم

الان با کسی نامزد کردم که کل دنیامه و میفهمم قبلا چقدر معیارام بچگانه بوده الان با ایشون فقط حس آرامش دارم

همه چیزو به خدا واگذار کن فقط