2777
2789

بچم ۱۰ماهشه ازاول زیادبهش شیرمیدادم شیرخشکیه همه میگفتن زیادنده ولی من بچه تپل دوسداشتم وفک میکردم تپلی میشه تپلم شدولی ازوقتی افتاده به غذالاغرشده وضعیف غذارم هضم نمیکنه 😢

بردم دکترمنتظرجواب آزمایشم

مامانم وخواهرام میگن ازبس زیادبهش شیروغذادادی معدش خراب شده الان شب وروزندارم نمیدونم چ خاکی بسرم کنم عذاب وجدان ونگران سلامتی بچم ولکنم نیس😭😭😭😭😭😭

بنظرتون امکان داره معدش خراب شده باشه چون پرخوراکم هست ولی لاغرشده؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خودتو ناراحت نکن انشاالله چیزی نیس.

وقتی به بچه زیاد بدی بالا میاره نگه نمیداره .

خیلی از بچه ها موقع به غذا افتادن لاغر میشن دختر منم لاغر شد چند ماه بعد خوب شد ولی دیگه به زور به بچه ات غذا نده حتی اگه یه شبانه روز غذا نخورد فقط چیزایی که دوس داره بپز نخورد هم اذیتش نکن 

لایک نکنین لطفا 😊

غذاشو میکس کن بده بخوره

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...