2777
2789

دیگه هممون از ارزش غذایی کدو حلوایی مطلع هستیم و ترکیب کدو حلوایی و دارچین و گردو دیگه میشه بمب انرژی💪🏻

یه عصرانه مفید و خوشمزه برای بچه ها😊

کدو حلوایی رو بشورید و پوست و تخمه هاش رو جدا کنید⁦👇🏻⁩

حدود نیم کیلوش رو با یک لیوان آب به مدت ۱۰ دقیقه بذارید بپزه ⁦👇🏻⁩

بعد آبش رو دور بریزید و یکمم با قاشق فشارش بدید که آب اضافه اش هم خارج بشه و دور بریزید بعد کدو ها رو پوره کنید⁦👇🏻⁩

بعد کدو رو توی ماهیتابه روی حرارت قرار بدید و بهش ۲ و نیم قاشق غذاخوری نشاسته و ۴ قاشق غذاخوری شکر و ۱ قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید و ۱۰ دقیقه هم بزنید⁦👇🏻⁩

بعد از ۱۰ دقیقه بهش یه تیکه کره و یک قاشق چایخوری وانیل و نصف لیوان گردوی خرد شده اضافه کنید⁦👇🏻⁩

بعد از اضافه کردن گردو ۵ دقیقه دیگه بپزیدش و از روی حرارت بردارید⁦👇🏻⁩

داخل ظرف مورد نظرتون رو خیس کنید و مواد رو داخلش پهن کنید و بذارید ۱۲ ساعت توی یخچال تا حسابی خودش رو بگیره⁦👇🏻⁩

بعد از ۱۲ ساعت هر جور خواستید برش بزنید و توی نارگیل بغلطونید⁦👇🏻⁩

نوش جان⁦👇🏻⁩

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

کدو حلوایی چون بزرگه و یکبار استفاده نمیشه رو میتونید فریز کنید چندین بار استفاده کنید 

اما زیاد فریز نمونه زود استفاده کنید و برید سراغ بعدی⁦⁦💪🏻⁩⁩😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی خوشگلم.فقط نشاسته ضرر نداره؟ 

فدات عزیزم

نه چه ضرری 

نشاسته گندم یکی از اولین چیزایی هست که به بچه داده میشه تو فرنی 

من استفاده میکنم مشکلی نداشتم باهاش تا الان 

البته نشاسته من خونگی هست یکی از اقوام برام درست میکنن خودم پودر میکنم

تبریک

1
5
10
15
20