2777
2789
عنوان

marzi:یه شیرینی مقوی و خوشمزه واسه بچه ها😊

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 54 پست

سلام مرصی جون من خیلی وقته تاپیکهای شمارو دنبال میکنم وخواننده خاموش هستم الان آمدم از تاپیکی که برای کرونا زده بودین بخونم که دیدم نیست

اخه همسرم کرونا گرفته وحالش اصلا خوب نیست خواستم ببینم بیماری شما چقد طول کشید واینکه تنگی نفس ودیگری ریه هم داشتین ممنون میشم جواب بدین عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مرصی جون من خیلی وقته تاپیکهای شمارو دنبال میکنم وخواننده خاموش هستم الان آمدم از تاپیکی که برا ...

سلام عزیزم ممنونم از شما

بله عزیزم تاپیک کرونام به درخواست خودم حذف شد

چون نخواستم بین تاپیک های مثبتم این تاپبک باشه یه جورایی انرژی منفی ازش میگرفتم🤕

در مورد همسرتون ناراحتم عزیزم اما خب اگر کنار شما هستند شما و بچه هاتون و کلا هر کسی که باهاتون زندگی میکنه هم ناقل هست پس مراعات کنیم مهربونم ترجیحا از منزل خارج نشید⁦🙏🏻⁩⁦❤️⁩

بله من ۲۰ درصد درگیری ریه هم داشتم 

تنگی نفس و سرفه های خشک و سنگین داشتم و هزار و یک علایم دیگه🤕

بیماری من حدود ۱۶ روز طول کشید و ۱۰ روزش به شدت حالم بد بود

هر سوالی دارید بپرسید در خدمتم😊

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتین

درسته من وبچه هام الان دوهفته جایی نرفتیم از ترس اینکه ناقل باشیم

عزیزم همسر من ده درصد ریش درگیره بعد از روز هفتم حالش هر روز بدتر میشه پیش متخصص عفونی هم بردم فقط قرص فاوپیراویر۲۰۰ نوشته وامپول ویتامین نوشتن که هیچ تاثیری نداشته همش ترسم اینه که درگیری ریش بیشتر بشه میشه بگید شما چه داروهایی استفاده کردین بازم ممنون از لطفتون

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتین درسته من وبچه هام الان دوهفته جایی نرفتیم از ترس اینکه ناقل باشیم ...

عزیزم من داروهای زیادی داشتم اما خب نمیتونم دارو تجویز بکنم 

بالاخره بدنا متفاوت هست

به نظرم ببرید پیش فوق تخصص ریه ویزیت بشن

من هم گوارشی درگیر بودم هم ریوی

واسه همین پیش ۳ تا فوق تخصص ویزیت میشدم مرتب

فوق ریه  فوق گوارش  فوق عفونی

من چندین بار رفتم دکتر

اینحوری نبود که یکبار برم و تمام

باید حتما با دکتر پیش برن 

مرتب تحت نظر باشن که خدایی نکرده بیماریشون پیش روی کرد به موقع متوجه بشن

برادر همسر من و خانم شون هر دو پزشک هستند

فقط به من میگفتن تا جایی که میتونم دووم بیارم و بیمارستان نرم

منم نرفتم و خوب شدم خداروشکر

اما با دکتر پیش رفتم

۳ بار هم سیتی ریه دادم 

یکبار همون اوایل مریضیم

یکبار وقتی حالم خیلی بد شد که مشخص شد ۲۰ درصد درگیر شده

یکبار هم بعد از بهبودی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرضی جون  من خواستم به روش شما نون خامه ای درست کنم ،بعد اینکه تخم مرغ زدم بهش گلوله گلوله شد ه ...

عزیزم خمیرتون ولرم باشه بعد تخم مرغا رو اضافه کنید نذارید کاملا سرد بشه اونوقت دیگه گوله نمیشه

تخم مرغها رو طی ۳ مرحله اضافه کنید 

اینو دیگه خودتون باید تشخیص بدید اگر ۲ تا اضافه کردید و دیدید خمیر یکم دیگه به اون چسبندگی مطلوب میرسه تخم مرغ سوم رو کم کم اضافه کنید وقتی دیدید بسه باقیش رو اضافه نکنید

مثلا اگر تخم مرغ هاتون جامبو باشن ۲ تا و نصفی کافیه

یعنی تخم مرغ سوم رو نصفه بریزید داخل مواد

میزان شلی و سفتی خمیر قلقی هست باید چند بار درست کنید تا بیاد دستتون

با دستور نان خامه ای من خیلیا درست کردن و راضی بودن عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم خمیرتون ولرم باشه بعد تخم مرغا رو اضافه کنید نذارید کاملا سرد بشه اونوقت دیگه گوله نمیشه تخم ...

منم خیلی غذا ها با روش شما درست کردم مثل ته چین😍

فکرکنم تخم هام درشت بودن

پس خمیر باید ولرم باشه ،واسه من کاملا سرد شد بعد اضافه کردم

دوباره غروب درست کنم ببینم😂

سلام مرضی جان ممنونم از دستور شیرینی.

یه سوال درباره ترازوی آشپزخانه دارم چون تو عکس دیدم یادم اومد.

من ترازوم ازون عقربه ایها بود تو سرویسم اما انگار دقیق نبود منم جمعش کردم 

بنظرم خیلی ضروریه مخصوصا تو پخت مربا وشیرینی ...

از ترازوت راضی هستی؟

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
منم خیلی غذا ها با روش شما درست کردم مثل ته چین😍 فکرکنم تخم هام درشت بودن پس خمیر باید ولرم باشه ...

آره وقتی کاملا سرد بشه همینطور میشه 

بله تخم مرغ اگر جامبو باشه یه مقدار خمیر شل میشه بهتره کم تر بریزین

میگم این شیرینی اینطوریه که باید قلقش دستتون بیاد عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مرضی جان ممنونم از دستور شیرینی. یه سوال درباره ترازوی آشپزخانه دارم چون تو عکس دیدم یادم اومد ...

سام گلم من یه دونه ترازوی آنالوگ هم دارم روی جهازم بود اما صرفا جنبه دکور روی کابینتم رو داره😁ترازوی دیجیتال یه چیز دیگه اس

بله من از ترازوم خیلی راضی ام اینو سالهاس دارم

کلا من با ترازوها میونه خوبی دارم چون آدم دقیقی هستم 🤣ترازوی طلا هم دارم🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سام گلم من یه دونه ترازوی آنالوگ هم دارم روی جهازم بود اما صرفا جنبه دکور روی کابینتم رو داره😁ترازو ...

سلام عزیزم .پس بگیرم بدرد بخوره.ممنونم ازت گلم.من خیلی چیزها رو با راهنمایی شما گرفتم .چه خوبه هستی🥰♥️

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
سلام عزیزم .پس بگیرم بدرد بخوره.ممنونم ازت گلم.من خیلی چیزها رو با راهنمایی شما گرفتم .چه خوبه هستی� ...

فدات بشم عزیزم

آره ترازو واقعا لازمه توی آشپزخونه من نباشه اصلا تمرکز ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مرضیه جان کدبانو من همیشه تاپیک های شمارو دنبال میکنم از روی دستور هات اشپزی میکنم همیشه عالی درمیاد گاهی ازت مشاوره هم گرفتم نمیدونم منو یادته یا نه

الان یه دختر دارم همسن آیه جان موندم دومی رو بیارم یا نه چون خانوم پخته و عاقلی هستی میشه مشاوره بدی بهم بنظرت چه سنی مناسبه دومیه شما کی قصد دارید دومی رو بیارید