سخته اینگ متوجه شن کدوم ندای درونیه از طرف خداست خیلی تمرکز بالایی میخواد
وارد کننده کپسول و آمپول گلوتاتیون از کره و تایلند مستقیم.دارای مجوز و تاییدیهFDAوGMPبرای سفیدی بدن و صورت و از بردن تمام لکه های پوستی دارای تاییدیهFDAوGMP
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تفاوت نجوا و صدایی که از قلب میاد چیه؟ من درک نکردم
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من دو سه بار از مرگ کسی باخبر شدم نه مستقیم ها ولی حتی افرادی که خییلی دور بودن یه حسی پیدا کردم چیزیشون شده در حالی که سال به سال یادم نمیفتادن
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
من خیلی وقتااگه اتفاق بدی بخوادواسه خانوادم بیفته حس میکنم.. به حدی که اطرافیانم ازناراحت شدنم میترسن
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
من قبل از فوت مادرم بهمالهام شده بود که قراره یکی از عزیزان فوت کنه و حالم خیلی بد بود،حتی به مادرم هم گفته بودم ولی چون مادرم ۵۰ سالش بود فکر نمیکردم به این زودی موقع رفتنش باشه
طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
ولی بعضی وقتا فکر ی ادم میاد تو ذهنم ک سال تا سال هم نمیبینمش و بش فک نمیکنم
بعد میفهمم ی اتفاق مهمی تو زندگیش افتاده
امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع)من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)
شیطان بزرگ نفس انسانه. انسان خودشو در برابر بدی ها کنترل کنه به شیطان هم پیروز میشه.
اما من تجربه الهام و نجوا و این چیزا رو نداشتم. اما بارها و بارها گناهان و بدی های زیادی کردم ولی موقع افتادن خدا دستمو گرفته و بلندم کرده. خداجووووونم به خاطر نعمتهایی که تاحالا بهم دادی شکر. 😍😍😍