2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤐🤐شاپو

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

من یه جا خونده شامپو نرم کننده بزنید بذارید یک ساعت بمونه

دوسه روز پشت سر هم تکرار کنید کامل خوب میشه

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

اب اسپند.یا سس مایونز

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

اولین راه حلش کوتاهیه کامل موهای خودت و دخترت بعد راهکارای دیگه مثل شامپو شپش و سس مایونز و سرکه و اتوی مو و...

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉

کارت دراومد 😥 سرکه سیب بزن برو حموم نرم کننده زیاد با شونه مخصوص شپش شونه کن خیلی زیاد

ولی رشکو باید با دست دربیاری

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن