حالم بدع از زندگی سیر شدممم هر روز جنگدارم با نانزدم بدم میاد ازش خیلی ادم پستی هستش تو بازار در ماشینو بتز کرد برام مسخرم کرد گف پرنسس گفتم نمیخاد با کله زد تو سرم تو بازار اون صب خونشون بودم داشتم حرف میزدم کم ک اورد خفم کرد زد تو سرم رفتم تهران خونه اجیش شال انداخت دور سرم بعد میگفت پارس کن و اجیشم میخندید اخرشمگف شوخیع ....نمیتونم طلاق بگیرم ی بار پس زدم این ازدواج دومم هستش ...دشمن زیاد دارم ..میخام خودکشی کنم دلم برا داداشم میسوزه چون تمام بار زندگی ما رو دوش اونه از حرف پشت سرممم میترسم چیکار کنم😭😭😭😭😭
خودکشی کنی بدتر پشتت حرف درمیاد.جداشو گوربابای حرف مردم قوی باش برگرد خودتو نجات بده .قرارنیست منتظر مردی باشی باهاش ازدواج کنی ونجاتت بده.دهن مردم نمیشه بست بخاطر مردم زندگی خودت وخانواده ت خراب نکن
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧