78fatema مدیر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 519 عنوان لک لانه گزینی | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 18 پست سلام دوستان من اقدامم و روز موعدم انگار پریود شدم اما خب مقدارش و رنگش مثل قبلا نیست الان کمتره و رنگشم سیاهه و به صورت لختست انگار ممکنه لک لانه گزینی باشه یا نه؟ درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع 1400/02/04 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
78fatema مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 519 من یک سال اقدامم اره ازمایشای پیش از بارداری رفتم پاپ اسمیر دادم ازمایش هورمونی ... منم اسید فولیک و ویتامین د میخورم اما اوبووست و ... رو اطلاعی ندارم و اینکه عزیزم شما رازیانه مصرف میکنی همزمان اقدامم میکنی یا نه؟ درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع
nazbanoojan عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 455 منم اسید فولیک و ویتامین د میخورم اما اوبووست و ... رو اطلاعی ندارم و اینکه عزیزم شما رازیانه ... فعلا تو این ماه نه شوهرم پیشم نیست میخوام یکی دوماه اینکارا رو انجام بده بعد ماه سوم لتروزول میخورم میرم واسه اقدام تا ببینم خدا چی صلاح میدونه
78fatema مدیر استارتر عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 519 فعلا تو این ماه نه شوهرم پیشم نیست میخوام یکی دوماه اینکارا رو انجام بده بعد ما ... ایشالله که هر چه زودتر مامان شی درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع