2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

161 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من اقدامم و روز موعدم انگار پریود شدم اما خب مقدارش و رنگش مثل قبلا نیست الان کمتره و رنگشم سیاهه و به صورت لختست انگار ممکنه لک لانه گزینی باشه یا نه؟

درست و غلط رو میشه از هم تشخیص داد مشکل اینه که غلط جذاب ترع

من شنیدم لک لانه گزینی قهوه ایه وخیلی هم کمه 

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
من شنیدم لک لانه گزینی قهوه ایه وخیلی هم کمه 

اها واسه من اونقدرام کم نیست نسبت به قبلا که پریود میشدم کمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها واسه من اونقدرام کم نیست نسبت به قبلا که پریود میشدم کمه 

دوروز صبر کن اگه باردار باشی قطع میشه اگرنه شدید میشه..انشالله هرچی خیره پیش بیاد

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  
دوروز صبر کن اگه باردار باشی قطع میشه اگرنه شدید میشه..انشالله هرچی خیره پیش بیاد

از دیروز ک روز سوم بود قطع شده کلا

مال من هم همینطور بود  اما پریود شدم یه روز بعدش  انگار از سردی رحمه  تنبلی تخمدان ...

نمیدونم دکتر رفتم اما خب دکترش گفت که همین که هر ماه پریود میشی یعنی تنبلی نداری

لخته نباید باشه.لک لانه کزینی قهوه ایه در حد لک.نه لخته.

من قرص واژن استفاده میکنم ممکنه لخته بودنش برای اون باشه

نمیدونم دکتر رفتم اما خب دکترش گفت که همین که هر ماه پریود میشی یعنی تنبلی نداری

منم پریودام کاملا منظم و به موقع بود ولی رفتم ازمایش دادم گفتن تنبلی تخمدان داری 

از بس بهم استرس وارد شده الان دیگه بعد اون پریودام نامنظمه 

منم از اول اقدام یه مقدار روتین پریودم ب هم ریخت کمتر شده خونریزیم دومین اقدامم الان دکترا میگن با ...

چند ماه اقدامی عزیزم؟

منم پریودام کاملا منظم و به موقع بود ولی رفتم ازمایش دادم گفتن تنبلی تخمدان داری  از بس بهم اس ...

میگن رازیانه برای پریودی منظم خوبه 

شما چند ماهه اقدامی؟ازمایشای پیش از بارداری رفتی؟

میگن رازیانه برای پریودی منظم خوبه  شما چند ماهه اقدامی؟ازمایشای پیش از بارداری رفتی؟

من یک سال اقدامم 

اره ازمایشای پیش از بارداری رفتم 

پاپ اسمیر دادم 

ازمایش هورمونی هم دادم 

دکترم گفت تنبلی تخمدان دارم 

برام اسیدفولیک و ویتامین د تجویز کرد که اوناروهم از قبل مصرف میکردم 

اینوفولیک و اوبووست هم تجویز کرده 

هر داروخونه ای میرم اوبووست ندارن 

شما چیزی از این اوبووست میدونین؟

خوبه به نظرتون 

میگن رازیانه برای پریودی منظم خوبه  شما چند ماهه اقدامی؟ازمایشای پیش از بارداری رفتی؟

الان چند روزه دارم رازیانه میخورم 

رحمم با روغن محلی شبا چرب میکنم که گرم شه

من پیش یه کارشناس ماما رفتم میگفت رحم که سرد باشه این مریضیا هم دنباله ش میان 

کیست و تنبلی و اینا 

خدا کنه جواب بده