خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
سلام عزیزم خوبی میدونم خیلی گذشته.. ولی خاستم بپذسم شما هم آیه رو. نوشتین همینطور که گفته بودن.... میشه منم دعا کنی حاجت بگیرم خیلی دلشکسته ام آخه... منم حامله بشم.. داستانم طولانیه..
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
سلام خوبی عزیزم شما هم نوشتین حاجت گرفتین میشه واسه منم دعا کنین باردار شم خیلی دلشکسته ام
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
سلام خوبی عزیزم شما هم نوشتین حاجت گرفتین میشه واسه منم دعا کنین باردار شم خیلی دلشکسته ام
سلام عزیزم ب نظرم خودت بنویسی خیلی بهتره کاری هم نداره کلا چند خط شاید دو سه خط باشه بنویس و بذار زیر قرآن پایین آیه ک تمام شد اسم خودت و همسرت رو بنویس و ی صدقه هم بذار همون زیر قرآن...منم الان میخوام بنویسم منم خیلی مضطرم و محتاج دعام بچه دار بشم ان شاءالله خدا هم ب شما و هم بمن تا سال دیگه بچه های سالم و صالح بده🤲
سلام عزیزم ب نظرم خودت بنویسی خیلی بهتره کاری هم نداره کلا چند خط شاید دو سه خط باشه بنویس و بذار زی ...
نوشتم... فکر کنم شماهم منتظر باردارشدن هستی انشالله دوتامون حاجت بگیریم خدا ازمون قبول کنه... انشالله بیا برا هم ندیده نشناخته دعا کنیم شاید در حق هم گرفت دعامون
سلام عزیزم خوبی میدونم خیلی گذشته.. ولی خاستم بپذسم شما هم آیه رو. نوشتین همینطور که گفته بودن.... م ...
سلام گلم
بله عزیزم من نوشتم و همون سال باردار شدم 😍 الهی که به حق حضرت زهرا دامنت سبز بشه عزیزم ❤️
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️