2777
2789

سلام شوهرم روزشنبه سردرد عجیبی گرفت که تاحالا سابقه نداشت اومد خونه بهش قرص ژلوفن دادم و سرماخوردگی خداروشکر خیلی بهترشد که خودش احتمال کرونا رو داد ولی من گفتم احتمالا سرماخوردی

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم

شوهر منم بدن درد داشت و سر درد گفت سرما خوردم ۲ روز بعدش بویایی چشایی رفت تست داد مثبت شد

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

چون گفت سرکار حین دوش گرفتن دوستش اب سرد پاشیده روش و اب رفته تو گوشش الان خیلی بی اشتها شده خودمم تک و توک سرفه میکنم دوتا بچه دارم خیلی استرس دارم توروخدا از علائمتون بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم بدن درد داشت و سر درد گفت سرما خوردم ۲ روز بعدش بویایی چشایی رفت تست داد مثبت شد

الان چطورن خداروشکر خوب شدن.....فقط علایمشون همینا موند

بله علایمش اینا بود . بدن دردش خیلی شدید بود 

خداروشکر خوب شد دیگه . تستش هم منفی شد الحمدالله

انشاالله شوهرت زود خوب بشه

اما دکتر رفت دارو و سرم میزد براش

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

عزیزم یه هفته گذشته و این بی اشتهایی کرونا بهبود یافته است حتی ممکنه تهوع هم بگیره و اسید نعده و معده درد که فاموتیدین بخوره قرص اشتها بهش بده ولی احتمالا تا ۳ روز اشتها نداره تونستین برین یه سرم بزنید 

هییییییس دلکم سکوت کن 
گلم همینه چند روز گذشته از سردردش ؟

شنبه سردرد داشت تا دوشنبه خداروشکر سردردش تموم شد ولی الان دوتامونم بی اشتهاییم اصلا میلمون به غذا نمیره....تاحالا سابقه نداشت شام نخوره الان بدون شام خوابیدیم دوتامون

همسرتون و خودتون و بچه ها ماسک برنید تد تکلیف روشن بشه.همسرم سردرد شدید داشت علاوه بر تب ولرز.انگار بهش برق وصل کرده بودند با تک سرفه.تستش متاسفانه مثبت شد.

😍😍😍😍😍😘😘😘
توضییح دادم

ممنونم عزیزم.........میترسم خدایی نکرده علایم بدتری مثل درگیری ریه داشته باشه خیلی میترسم اخه خودم تک وتوک سرفه میکنم

شنبه سردرد داشت تا دوشنبه خداروشکر سردردش تموم شد ولی الان دوتامونم بی اشتهاییم اصلا میلمون به غذا ن ...

خواهرم یکم سردرد داشت و تک و توک سرفه و ب شدت بی اشتها اصلا از غذا بدش میومد میل نداشت ، تست کروناش مثبت بود

خواهرم یکم سردرد داشت و تک و توک سرفه و ب شدت بی اشتها اصلا از غذا بدش میومد میل نداشت ، تست کروناش ...

علائمشون همینا موند یا خدایی نکرده بدترشدن

ممنونم عزیزم.........میترسم خدایی نکرده علایم بدتری مثل درگیری ریه داشته باشه خیلی میترسم اخه خودم ت ...

درد قفسه سینه و کتف  و تنگی نفس و سرفه های خشک همراه هم داشتین برید حتما دکتر براتون اسکن بنویسه ولی نگران نباش این خفیفه معمولا هفته دوم اگه شدید بخواد بشه خودشو نشون میده ولی تا نیتونید خودتونو تقویت کنید با مایعان و ابمیوه و همه چیزایی که دوستان میگن ماهیچه بخورید و اگه امکانش هست گوشت کباب کنید حتی شده بجوید فقط ابشو بخورید .... 

هییییییس دلکم سکوت کن