اگه شما مستاجر بودید.خواهرتون دو تا خونه داشت یکی رو نشسته بود یکی رو اجاره داده بود ولی هیچ وقت به شما تعارف نمیزد یا پیشنهاد نمی داد که تو بیا مستاجر من شو و همیشه خونه رو به غریبه اجاره میداد شما دلتون می گرفت یا نه توقعی نداشتید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه توقعی ندارم . عمه منم دوتا خونه داره یکسال عمه کوچیکم نشست اونجا کلی حرف و حدیث پیش اومد از اون موقعه دیگه اصلا به اشنا اجاره نمیده خونشو
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
وا خونه داره مبارکش باشه چرا باید بیاد تعارف کنه؟ من خودم اگه جای خواهرت بودم همون کار رو میکردم چون ادم با غریبه میتونه سرپول بحث کنه ولی سر خواهر هی باید کوتاه بیاد شما اگه خیلی دوس داری برو خود پیشنهاد ولی من اگه جای خواهرت بودم بهت اجاره نمیدادم
همین وضعیتی که گفتی من با برادرم دارم کمی ته دلم ناراحت شدم که چرا هیچوقت تعارف نکرد ولی اگه تعارف میکرد هیچوقت نمی رفتم . از خواهرت که نباید توقعی داشته باشی چون تحت اختیار شوهرشه