2777
2789

شوهرم خیلی کار می‌کنه و برای زندگی تلاش می‌کنه یه خونه خریده به نام خودش زده یه مغازه خریده به نام من زده یه ماشین خریده به نام من زده اینا رو تو پنج سال ازدواجمون خریدیم از صفر بلند شدیم منو سالی یکی دوبار مسافرت درست حسابی می‌بره مثلا تا حالا گرجستان دوبی مالزی کیش رفتیم و شهر مامانم اینا می‌فرستتم برای خونه خوب خرج می‌کنه هرجا میخام برم میگه اسنپ بگیر برو غم پولت نباشه دماغم رو پول داد عمل کردم حهازم کامل کرد کلا میخام بگم واسه مالی هیچ مشکلی ندارره اصلا خسیس نیست و خوب نمیزاره تا جای ممکن خوانوادش ناراحتم کنن..ولی ولی بجز اینا هیچچچ ویژگی خوبی نداره ... نه شب نشینی نه پیک نیک نه هیچ‌جا باهام نمیاد یعنی خودم تنها میرم تو جمع دوستامون  همه ژنو شوهرین من تنهام...نه میاد باهام قدم بزنه نه دور دور بریم نه هیچی..نه خونه کسی با هم بریم...همش هم تایم بیکاریش می‌ره قهوه خونه ...با دوستاش حکم بازی می‌کنه...حرف هم خیلی ننمیزنیم فقط او میزنع حرفهای منو مسخره می‌کنه وقتی از اهدافم میگم می‌خنده بهم..تو دعوا هم بهم میگه هیچ گوهی نمیشی همش...بجای اینکه تشویقم کنه...

حس کردم ویژگی دوتا فرد کاملا متفاوت رو گفتی

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشی زده زیر دلت عزیزم . ماهزارتا مشکل داریم که این حرف نزدنو بیرون نرفتن اصلا بچشم نمیاد یادم نیست اخرین بار کی رفتیم پیک نیک یامسافرت. یا دور دور . بشین زندگیت بکن. خداام شکر کن 

خیلی بچه ای واقعا ...نمیفهمم دغدغه ات رو .

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

همه اون بدیهاش ک گفتی بعلاوه اینکه نه مسافرت نه چیزی بنامم میزنه نه میزاره تنهاجایی برم شوهرمنه حساب کن دیروزسالگردازدواجمون بوده هییییچ عکس العملی نشون نداد انگار پیرمردیه حالابروخداتوشکرکن 

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

به شدت پرتوقع و ناشکری . از زندگی مردم خبر نداری شاید خیلی غر میزنی باهات شب نشینی نمیاد .این همه خوبی داره حالا مهم نیست که پیاده روی نمیاد .گرجستان رفتی و بازم انتظار داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوبی هم رفتی ؟؟؟؟ ماشاالله به این همه توقع . شوهرت از بهشت اومده .شما هم از دنیا بیخبری 

گلم هیچ آدمی کامل نیست حالاشماباهاشون حرف بزنید خواسته هاتونوبگید شایددرست شد

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم