2777
2789
عنوان

بدترین سوتی که دادید چی بوده؟؟؟

138 بازدید | 11 پست

دوستم میگفت رفته بودن خونه عموش شام دعوت بودن بعد بچه عموش میخواسته شیرینی برداره برای بارهزارم زن عموشم یهو میگه انقد ازاون گوه نخور برای مهموناست🤣🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂😂من که ماشین پارک کردم بعد اومدم دیدم یه نفر موتورشو پست ماشینم گذاشته گفتم عههه کی پشت من گذاشتهههه😕😕😂😂یه یه آقایی گفت موتور منه ببخشید الان بر میدارم بعد خواهرم اومد تازه فهمیدم چی گفتم😂😂😂😂😂

سوتی نیس ضایع شدنه 

یبار مادرشوهر ودختراش وپدرشوهرم داشتن فیلم میدیدن بعد ناهار منم داشتم ظرف میشستم شوهرم نبود 

صحبت بیمه شد من م چون کارکردم خواستم کلاس بزارم ازتو آشپزخونه درخین ظرف شستن توضیح میدادم براشون یهو ی اخبار مهم گفت پدرشوهرم باصدایی بلندکفت سیس ساکت باشششش یلحظ 

😣😣😣رسما خفه کن زد 

توافق محو شدم فقط وبیصدا ظرف میشستم تااخر😐😂😂😂

جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا

مامانم گفت یه لیوان آب بیار رفتم لیوان شستم خودم آب خوردم دیگه یادم رفت مامانم گفته آب بیار😂😂😂💔

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

😄😄😄😄😄اخی 

یه بار میخواستم واسه همسایه مون ظرفشو ببرم پس بدم،(فامیلیش اسدی بود)

گفتم بذار کمی هم ازین عدسی که درست کردم واسش بریزم توش.

رفتم در خونه شون، دیدم شوهرش درو باز کرد، منم هول شدم گفتم؛

آقای عدسی، اسدی براتون آوردم‌.😑😁،

یبار خونه مادرشوهرم بودیم میخواستم بگم عید و تبریک میگم گفتم تسلیت میگم😐😂🏳️

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..