2777
2789
عنوان

دلبری برای همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 25 پست
نه نارنجی انگار از نیروهی شهرداریی  فقط قرمززز😂😂

خودت تجربه کردی؟

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شورت ماهواره ای میگن اونام خوبه

من موردهای زیادی دیدم که شوهرشون به شدت بهشون علاقه و حرف شنوی دارن ازشون که پرسیدم متوجه شدم اینا رابطه جنسی عالی دارن یعنی با دست پس میزنن با پا پیش میکشن زنه با همین رابطه جنسی رو سر مردش جا داره 

من موردهای زیادی دیدم که شوهرشون به شدت بهشون علاقه و حرف شنوی دارن ازشون که پرسیدم متوجه شدم اینا ر ...

اخه من دوران عقد هستم نمیتونیم س... داشته بشیم

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
خودت تجربه کردی؟

😑😂من مجردم تجربه نینی سایتیا رو میخوندم این همیشه بود

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
😑😂من مجردم تجربه نینی سایتیا رو میخوندم این همیشه بود

خخخخ عزیزم بازم دست دردنکنه

ناز کنم بازکن برام چطوری

مثلا اگر کار اشتباهی کرد سریع نبخشش، بزار یکم متوجه کار اشتباهش بشه

تو بعضی مسائل خودتو خیلی مشتاق نشون نده، بزار فکر کنه اونه که نیازت داره ، نه تو

فیلم عشق حرف حالیش نمیشرو ببین ازش الگو برداری کن

البته ما تو جامعمون مورات نداریم😂😂😂😐

اخه من دوران عقد هستم نمیتونیم س... داشته بشیم

خب پس الان نمیشه کاری کرد  ولی بعد از عروسی نه همیشه برای رابطه در دسترس باش نه اصلا بی میل باش تو این قضیه ام در حال تعییر باش یعنی بعضی روزها تا ۳ بار هم پیش برو بعضی وقتها سه چهار روزی یه بار باهاش باش اینطوری مردها بیشتر جدب میشن البته تا اونجایی که من دیدم و شنیدم و روی خودم جواب داده  حالا ممکنه آدما فرق کنن 

مثلا اگر کار اشتباهی کرد سریع نبخشش، بزار یکم متوجه کار اشتباهش بشه تو بعضی مسائل خودتو خیلی مشتاق ...

خب اینجوری که به هم انگار بی علاقه میشیم

مگه شما پایدار نیستی

عزیزم این تاپیک مال دوران عقدمه😊