یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من موردهای زیادی دیدم که شوهرشون به شدت بهشون علاقه و حرف شنوی دارن ازشون که پرسیدم متوجه شدم اینا رابطه جنسی عالی دارن یعنی با دست پس میزنن با پا پیش میکشن زنه با همین رابطه جنسی رو سر مردش جا داره
😑😂من مجردم تجربه نینی سایتیا رو میخوندم این همیشه بود
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
خب پس الان نمیشه کاری کرد ولی بعد از عروسی نه همیشه برای رابطه در دسترس باش نه اصلا بی میل باش تو این قضیه ام در حال تعییر باش یعنی بعضی روزها تا ۳ بار هم پیش برو بعضی وقتها سه چهار روزی یه بار باهاش باش اینطوری مردها بیشتر جدب میشن البته تا اونجایی که من دیدم و شنیدم و روی خودم جواب داده حالا ممکنه آدما فرق کنن