هيچي هوس نميكنم فقط بعظي وقتا ترش دوس دارم. سنگين نيستم. سمت چپم تير ميكشه گاهي
بنظرتون جنسيت ني نيم چيه
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
منم اینجوری بودم اصلن هیچی ویار نداشتم یه راهکار بلدم که جنسیت جنین رو نشون میده اگه مشکل دیابت و ک ...
اره بگو. دوس دارم زودتر بدونم
مادرا برای مادر شدن منم دعا کنید سه سال انتظار سخته واقعا 😣😣😣
خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا
برو یه قاشق جوش شیرین بریز تو یه لیوان یکبار مصرف یا مشما فرقی نمیکنه بعد برو دستشویی توش جیش کن اگه یه واکنش نشون مثلا روش حباب زد ینی پسره اگه هیچ واکنشی نشون نداد دختره
بعد الان خیلی زوده برای اینکه بفهمی بچت دختره یا پسر