2777
2789

هرکسی میبینه خوااااهش میکنم از ته دلش به هر زبونی که با خدا حرف میزنه همونقدر صمیمی ...

ممنونم🥺

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

چه دعایی برات بکنیم

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

براتون ایت الکرسی میخونم

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دعایی برات بکنیم

دعا کن اتفاقی که تا چند ساعت دیگه میوفته به خیر و خوشی تموم شه و خدا دلمو شاد کنه😔

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
خدایا صدامو داری؟؟؟؟الکمککککککککک🙏🏻🙏🏻

اره میشنوه و به زودی حاجت دلتو میده

دعا کن اتفاقی که تا چند ساعت دیگه میوفته به خیر و خوشی تموم شه و خدا دلمو شاد کنه😔

چشم گلم میرم برم قرآن بخونم حتما دعات میکنم بهترینا برات رقم بخوره

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

ان شاءالله که مشکلت به بهترین شکل حل میشه و خدا بهترین ها رو براتون بخواد 

همین الان این تاپیک رو بخونید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2239203/از-واسطه-دعای-شهدا-حاجت-گرفتم

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
ان شاءالله که مشکلت به بهترین شکل حل میشه و خدا بهترین ها رو براتون بخواد  همین الان این تاپیک ...

ممنونم عزیزم همین الان واسه دوتاشون خیرات نذر کردم و صلوات.

التماس دعا

چشم گلم میرم برم قرآن بخونم حتما دعات میکنم بهترینا برات رقم بخوره

مرسی وااااقعا ممنونم به حق همون قران هرچی از خدا میخوای بده بهت

ممنونم عزیزم همین الان واسه دوتاشون خیرات نذر کردم و صلوات. التماس دعا

خواهش میکنم عزیزم🌹

هفت تا حمد با ۱۴ صلوات برات میفرستم ، ان شاءالله که دلت شاد بشه و خدا بهترینا رو برات بخواد🌹

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
خواهش میکنم عزیزم🌹 هفت تا حمد با ۱۴ صلوات برات میفرستم ، ان شاءالله که دلت شاد بشه و خدا بهترینا ر ...

ممنونم عزیزدلم خدا هرچی میخوای بده بهت

مرسی وااااقعا ممنونم به حق همون قران هرچی از خدا میخوای بده بهت

قربونت گلم 

دعات کردم