2777
2789
عنوان

اهل رمان خوندن هستید؟

172 بازدید | 18 پست

سلام :))

از بچگیم عادت داشتم خودمو با نوشتن مشغول میکردم راهنمایی که بودم شروع کردم به نوشتن رمان!!

مدرسه که میرفتم کل بچه های مدرسه میخوندن و منم به خاطر اونا مینوشتم ولی الان دیگه انگیزه نوشتن ندارم و این اذیتم میکنه!!!

الان یه عالمه رمان نصفه و نیمه دارم که دلم نمیاد تمومشون کنم   

اهل رمان خوندن هستین؟

به نظرتون بنویسم اینجا؟!

حمایت میکنید؟  

یا اینجا اگر جاش نیست تلگرام کانال بزنم بذارم میاید بخونید؟!  

یا کلا جمع کنم برم پی زندگیم    

مسئول نصحیت کردن و روحیه دادن😂😍👐🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کهنه اگه قشنگ مینویسی یه کانال بزن و اول بهترین رمانت و اونجا بزار و بده یکمم تو گروه ها و کانالای رمانای معروف تبلیغ کنن قطعا موفق میشه اگه قلمت خوب باشه

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....

مامیخواااااانیم نقطه

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
آره،یکیش کامل بودیکیش نصفه اونی که نصفه بودطرف برداشته بودباخزعبلات خودش کامل کرده بود،جالب اینجاست ...

خیلییی بده واقعا  

مسئول نصحیت کردن و روحیه دادن😂😍👐🏼