2777
2789
عنوان

گناه دوری از پدر و مادر

211 بازدید | 23 پست

سلام.بنظرتون اینکه از پدر و مادر و محل زندگیت جدا بشی و بری یه جای دور تر زندگی کنی گناهه؟ یعنی فرزند باید بمونه کنار پدر و مادرش و اگه‌ترک کنه اون‌جا رو گناه حساب میشه؟ من برای زندگی و دانشگاه و کار مجبورم شهرمون ترک کنم و مثلا ۲ ماه یبار میتونم برگردم و سر بزنم ولی خیلی احساس گناه میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر، مگه پدر و مادر بچه رو به دنیا میارن که بادی‌گاردشون بشه؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
گناه نه‌منظورم اون‌گناهی که خدا گفته باشه ولی خیلی عذاب وجدان دارم و فک میکنم باید بمونم کنارشون حس ...

نخیر برو دنبال زندگیت

درس،کار،....

اونا هم زندگی خودشونو دارن الکی ایندتو تحت تاثیر قرار نده

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
من کلا استان دیگه زندگی میکنم و سالهاست ازشون دورم سالی دو سه بار میرم چه حرفا گناه چیه اخه 

منم احتمالا شرایطم همینطوریه کلی عذاب وجدان دارم خودمم میدونم الکیه ولی نمیتونم کاریش کنم

ن ولی حقشونو ادا کن بهشون برس اونام برا همچین روزی بچه بزرگ کردن همدم و کمک رسان باشه

از همین میترسم که نتونم‌ اونطوری  که باید کمک حالشون باشم بالاخره دوری یه چیزایی رو از آدم‌میگیره

نه هنوز جوونن تازه یه داداش و خواهر دارم که احتمال زیاد همینجا زندگی میکنن

خب پس شمابرین درس بخونین وقتی تمام شد برگردین شهرخودتون

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
آره حرف شما درسته من زیادی  بش فکر کردم حساس شدم

من خودم از خانواده‌م دورم، ناراحتی داره، ولی گناه نه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...