2777
2789
من سل فری دادم ۳میلیون ۳۰۰شد

چرا عزیزم؟

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غربالگری اول ریسک بود دکتر برام نوشت خدایی خیلی قیمتا نجومی انصاف نیست🥺 

اره بخدا عزیزم چند سالته . ببخش هی سوال میکنم ابجیم ۳۶سالشه میخاد باردار شه میترسه هی غربالگري و... بفرستنش

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره بخدا عزیزم چند سالته . ببخش هی سوال میکنم ابجیم ۳۶سالشه میخاد باردار شه میترسه هی غربالگري و... ...

خواهش میکنم عزیزم ۲۵سالمه الان کلا آزمایش غربالگری ریسک میشه نمیدونم چرا یا سل فری میفرستن 

نامه ای به آرزوهایم؛ببخشید💔☹
خواهش میکنم عزیزم ۲۵سالمه الان کلا آزمایش غربالگری ریسک میشه نمیدونم چرا یا سل فری میفرستن 

من ۲۹ خدا بهم رحم کرد نیاز به سلفری نشد چون من تو ازمایش متوجه شدن خونم انعقاد کم داره بقدری برا اون پول خرج کردیم هنوزم باید چند ازمایش بدم تا علتش پیدا بشه . اره بخاطر پول فقط میفرستن سلفری 

آره عزیزم میگم دکترا الکی میفرستن این ازمایش بخاطر هزینه اش خدانکرده جواب ازمایشت مشکلی داشت؟؟

من نمیخواستم برم دستمون خیلی خالی دکتر اونقد ترسوند  شوهرم قرض کردم رفتم هفته دیگ جوابش میاد دعا کنید مشکلی نباشه 

نامه ای به آرزوهایم؛ببخشید💔☹
چند ماهته عزیزم؟

من ۱۷هفته هستم . ولی بخدا اونقدر ترسوندمم خونت موقع عمل بند نمیاد یا .... دیگه اعصاب برام نمونده