2777
2789

بچه ها لطفا لطفا اونایی که پریود نامنظم داشتن کمک کنند.من مردم از بلاتکلیفی!۳تا بی بی چک زدم یک روز درمیون همشون قسمت تی رنگش پخش شده😐

زیر شکمم دست میزنم سفته!درد پریودی هم دارم ! شکمم باد کرده شده طبل 😑 امروزم یهو فشارم افتاد شده بود ۹:۴ 🤦

یکی بیاد منو اروم کنه از شدت بلاتکلیفی!

خیلی مهمه برام!

بخشنده باش اما زیاده روی نکن، در زندگی حسابگر باش اما سخت گیر مباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چکات خراب نیس ؟

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
برو ی ازنایش بده خیالت راحت شه من و شوهرمم بچه نمیخاییم ولی این ماه روز۱۱.۱۶.۱۸.۲۱ پریوداقدام داشت ا ...

اگه بچه نمیخواین...نگو اقدام😁 بگو محافظت نشده..

خب وقتی نمیخوای چرا کاری برا جلوگیریش نکردین

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اگر انقدر بلا تکلیعی ی ازمایش بده توز دو ساعت تکلیفت مشخص میشه 

عزیزم خودمم میدونم اینو ولی ازمایشگاه گفت حتما باید از وقتت بگذره منم چون نامنظم هستم باید حداکثر در نظر بگیرم که ۴۰روزه و ۱۵روز مونده

منم مثل خودت بلاتکلیفم ۹ روز گدشته بی بی منفی پری هم نمیشم با انتظار ۱۱یاله

منم ۱۰ساله منتظرم.

خودم اگر ی ساعت عادت ماهیانم عقب بیافته میگم حامله هستم و ی راست میرم ازمایش میدم 

خخخخخخ خدا دامن  همه منتظرا رو سبز کنه الهی آمین 

اگه بچه نمیخواین...نگو اقدام😁 بگو محافظت نشده.. خب وقتی نمیخوای چرا کاری برا جلوگیریش نکردین

اقدام بدون جلوگیری خخح

والا خنگ میگفت با یماه نمیش گ شش ساله طبیعی جلوگیری کردیم اد موقعای تخمک گذاریم اینطورشد

رنگ ولایتhaircolorist
بی بی چکات خراب نیس ؟

نه😑قبل اون فقط سی پر رنگ میشدالان سه باره تی رنگش پخش میشه پر رنگ