منم ۱۰ساله منتظرم. خودم اگر ی ساعت عادت ماهیانم عقب بیافته میگم حامله هستم و ی راست میرم ازمایش مید ...
منم مثل خودتم ولی این دفعه دل به دریا زدم بی خیال شدم از بس رفتم گفتن خانم منفیه😢😢😢 خدا انشالله بحق این روزهای عزیز دامن همه بی اولادها رو سبز کنه مشکلتون چیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اقدام بدون جلوگیری خخح والا خنگ میگفت با یماه نمیش گ شش ساله طبیعی جلوگیری کردیم اد موقعای تخمک گذا ...
چه خوب ماام جلوگیریمون طبیعی ولی من هرماه شدید استرس دارم
ترجمه آیة الکرسی خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مىگيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مىداند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمىيابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
و به علایم دل خوش نکن،من خیلی با این امیدواریا دل شکسته شدم هربار
اما ان شاالله تو و دوستای عزیزمون حاجت بگیرن زودتر
ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
ناشتا سیاهدونه عسل بخور و رحمتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده و پیاده روی کن
روی روند سرعت بخشیدن ب بارداری اثر داره
ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
من این ماه پنج شیش دفعه این کارارو کردم.ولی اقدامم خیلی کم بود.الانم درد پریودی دارم.سه روز دیگه موع ...
از روز اول پریودی تا ۲۰ پریودی اینکارارو انجام بده عزیزم،ان شاالله باردار بشی
تا رحم اماده و گرم نباشع بارداری رخ نمیده ،منم گرفتار همینم