2777
2789
عنوان

میخواییم خونه بخریم

690 بازدید | 70 پست

شوهرم با داداشاش یه ملک شریک بود سهمشو فروخت الان میخواد با پولش خونه بخره ولی خیلی کم پولش بخدا الان 2 ماه اسیرشدم هر روز میریم تا 9 شب میگریم زبون روزه وقتیم میاییم 

حالا یه خونه پیدا کردیم اصلا به دلم نیست خیلی چرت بعد تراس (بالکن) نداره  آسانسور پارکینگم نداره حالا شوهرم گیر داده همین میگیرم منم اصلا راضی نیستم بخدا اینقدر گریه کردم یه خونه خوب پیدا کنیم ولی هرچی پیدا کردیم صاحب خونه پشیمون میشد نمیفروخت الان دعوا کردیم ولی زیر بار نمیره اصلا به مامانم گفتم شما بیایید ببینید خونه رو  شما بهتر میدونید کلاه نذارن سرمون مامانم خیلی رک گفت ما دخالت نمی‌کنیم خیلی دلم شکسته  توروخدا دعا کنید یه خونه خوب پیدا کنیم یا اگه دعا بلدید بگید بخونم خسته شدم 

یه دعایی چیزیم اگه بلدید بگید شوهرم از خریدن این خونه پشیمونشه🙏🙏🙏

اجرتون باخدا

خدایاشکرت 🙏

بنظر منم اصلا یه همچین خونه ای بدرد نمیخوره چون زمان فروش خیلی سخت فروش میرن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رب انزلنی منزلا و انت خیر المنزلین

اینو ۱0۰ بار بگو با سه تا صلوات قبل و بعدش

از خدا بخواه خودش بهترین خونه رو براتون انتخاب کنه

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

چه دغدغه هایی دارن واقعا 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

تو دیوار بگردین

بزار بخره عزیزم پولتون هدر نره هر روز داره گرونتر میشه بعد پول جمع میکنید میفروشید بهترشو میخرید

مادرت خوب کاری کرد وگرنه ممکن بود همسرت بعدا بگه دخالت کردن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

حالا همینو بگیرید تا ارزش پولتون کم نشده ایشالا پول دستتون اومد اینو بفروشید بزارید روش خونه ی خوب بخرید.بخدا پولتون بمونه تا هفته ی دیگه باید یه خونه ی بدتر بخری

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
عزیزم بخر پولتونو بیشتر کردید عوض کن بهشم بگو ب این شرط میام. بخر وگرنه پولت بی ارزش میشه. پولت چقد ...

اشتباهه محضه اگه بگه فعلا میخرم بعدکه پول اومد دستم عوض میکنم چون این خونه ها خیلی سخت فروش میرن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺