2777
2789
عنوان

میخواییم خونه بخریم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباهه محضه اگه بگه فعلا میخرم بعدکه پول اومد دستم عوض میکنم چون این خونه ها خیلی سخت فروش میرن

نه دیگه اگه خونه ی خوش دست و مکانش خوب باشه زود فروش میره.

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
بگو اینو بخری تا بخای بفروشی موردای بهتر رو از دست میدیم، با حرفات قانع کن

بخدا خیلی گفتم زنگ زد صاحب خونه صاحب خونه ام اینقدر هول بود گفت فردا صبح میام بیا 

منم گفتم من نمیام به من ربطی نداره 

خدایاشکرت 🙏
نه دیگه اگه خونه ی خوش دست و مکانش خوب باشه زود فروش میره.

دقت کن  نه تراس نه آسانسور ونه پارکینگ داره 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
بخدا خیلی گفتم زنگ زد صاحب خونه صاحب خونه ام اینقدر هول بود گفت فردا صبح میام بیا  منم گفتم من ...

باور کن صاب خونه بعد مدتها مشتری پیدا کرده که انقد عحله داره

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
بخدا خیلی گفتم زنگ زد صاحب خونه صاحب خونه ام اینقدر هول بود گفت فردا صبح میام بیا  منم گفتم من ...

ببین خونه چیه که سال خونه حول شده

هرطور شده جلوش بگیر

بگو من اون جا زندگی نمیکنم

بگو من همین توی دوماه خونه میخوام

همین پول نگه دار تا مورد دیدیم بخریم