2777
2789
عنوان

اعدام...

569 بازدید | 37 پست

بعضیا میگن اعدام باید برداشته شه فلان ولی من مخالف صدرصد این قضیه یکی اومده زده یکی از عزیزانتو کشته بعد ولش کنی بره به همین راحتی نمیدونم ولی بنظرم نباید عدالت ازبین بره البته بعضیا استثنا هم داره نظرشما چیه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قصاص بنظر من هم باید باشه ولی فرهنگ بخشش باید جا بیفته و قانون قتل عمد هم اصلاح بشه

مثلا اینکه ینفر سر جای پارک بیفته بمیره، با یکی که چاقو برداره بره خونه ی طرف طرفو بکشه این ها جفتشون قتل عمده و قانون تفاوتی قائل نیست درحالی که با هم فرق دارن

طرف قصاص میشه یا میمیره یا برمیگرده به جامعه زندگی میکنه 

دیگه یه عمری تو قفس باشه نون و آب بذارن جلوش بجز تحمیل هزینه چی داره؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

در قصاص زندگی ست اگر میدانستید......

به نظرم ضامن امنیت جامعه ست.

اگر حکم قتل ، قصاص نباشه ، قطعا خیلی ها قاتل میشن.

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓

اعدام زجرآورترین تنبیه..خدانکنه به حق این شباکسی تجربش کنه

من اصلا ازش خوشم نمیاد خداکنه برش دارن چیه

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

منم مخالف اعدامم.میتونن حبس ابد براش بزنن.ولی این که ایران بیشتر اعدام نسبت به جمعیت در دنیا رو داره ...

چرا رومینا رو سرشو با داس زدن چون باباش مطمن بود اعدام نداره...

منم کسی عزیزمو بکشه از رو عمد نه یکبار دوست دارم ۱۰ دفعه اعدامش کنن ،کسایی که دوست دارن اعدام نکنن خب ببخشن طرفو چرا برا دیگران تصمیم میگیرن

امان از روز حسرت،روزی که کار به آخر رسد.               (  قرآن کریم  )                                                     مراقب دل خودمونو واطرافیانمون باشیم کثیفش نکنیم با غیبت وتهمت ودروغ وقضاوت نابجا و... ،روز حسرت خییییلی نزدیکه(آدم عاقل با مغز سالم هر حرف درستی رو حتی از کسی که همیشه میگه اما بهش عملم نمیکنه قبول میکنه ومیزاره سرلوحه زندگیش)                    لطفا برا خونه دارشدنم یه صلوات بفرستین ممنونم  

به نظر منم اعدام باید باشه کسی که به عمد آدم میکشه یا تجاوز میکنه باید اعدام بشه.نوش جونش.ولی حالا بعضی چیزا مثل مواد مخدر و مشکلات سیاسی و اینا اعدام خدایی دیگه خیلی زیاده.نهایتش تبعید و ابد و این چیزا باید باشه

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن