2777
2789
عنوان

اعدام...

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 37 پست
پروفایل خودتون هستید😃😃😃

نه عزیزم⁦❤️⁩⁦☺️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دومین کشور از نظر اعدامیم میبینی که جرم و جنایت کم نشده توی کشورمون برای برقراری عدالت راه های ...

وقتی فقر توکشور بیداد میکنه معلومه جرم وجنایت زیاد میشه

در قصاص زندگی ست اگر میدانستید...... به نظرم ضامن امنیت جامعه ست. اگر حکم قتل ، قصاص نباشه ، قط ...

اتفاقا نتایج و امار نشون میده رابطه عکس داره

کشور ما دومین کشور از نظر امار اعدامه

جرم کم نشده اصلا

دیش دیری دیرین ماشالا💃
به نظر منم اعدام باید باشه کسی که به عمد آدم میکشه یا تجاوز میکنه باید اعدام بشه.نوش جونش.ولی حالا ب ...

مواد مخدر هم جون ادمها و خونواده های زیادی رو میگیره کلی خونواده نابود میشه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
اتفاقا نتایج و امار نشون میده رابطه عکس داره کشور ما دومین کشور از نظر امار اعدامه جرم کم نشده اصل ...

عزیزم من جمله ی اولم از قرآنه.

قطعا در شرایطی جواب میده که همه چیز کامل و دقیق و درست برنامه ریزی شده باشه.

نه تو این مملکت که همه چی از پایه مشکل داره.

اوضاع این مملکت داره روز به روز دزد و قاتل پرورش میده!

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
مواد مخدر هم جون ادمها و خونواده های زیادی رو میگیره کلی خونواده نابود میشه

حالا اون میفروشه طرف عقل داشته باشه نخره.ولی دیگه خدایی اعدام خیلی زیاده برا مواد مخدر آخه.

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
حالا اون میفروشه طرف عقل داشته باشه نخره.ولی دیگه خدایی اعدام خیلی زیاده برا مواد مخدر آخه.

پدر یکی از دوستای صمیمی من شیشه میکشید به دختر خودش تجاوز کرد ، به نظرتون به جز پدرش کسی که موجب شد این آدم معتاد بشه تو این عمل مقصر نیست؟

به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
عزیزم من جمله ی اولم از قرآنه. قطعا در شرایطی جواب میده که همه چیز کامل و دقیق و درست برنامه ریزی ش ...

متاسفانه

فقر مالی و فرهنگی همه به جرم سوق میده

اگر برنامه ریزی درست بود که اصلا جنایت به حداقل خودش میرسید دیگه نیاری به این چیزا نبود...

دیش دیری دیرین ماشالا💃
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز