بعضیا میگن اعدام باید برداشته شه فلان ولی من مخالف صدرصد این قضیه یکی اومده زده یکی از عزیزانتو کشته بعد ولش کنی بره به همین راحتی نمیدونم ولی بنظرم نباید عدالت ازبین بره البته بعضیا استثنا هم داره نظرشما چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا نتایج و امار نشون میده رابطه عکس داره کشور ما دومین کشور از نظر امار اعدامه جرم کم نشده اصل ...
عزیزم من جمله ی اولم از قرآنه.
قطعا در شرایطی جواب میده که همه چیز کامل و دقیق و درست برنامه ریزی شده باشه.
نه تو این مملکت که همه چی از پایه مشکل داره.
اوضاع این مملکت داره روز به روز دزد و قاتل پرورش میده!
به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓
حالا اون میفروشه طرف عقل داشته باشه نخره.ولی دیگه خدایی اعدام خیلی زیاده برا مواد مخدر آخه.
پدر یکی از دوستای صمیمی من شیشه میکشید به دختر خودش تجاوز کرد ، به نظرتون به جز پدرش کسی که موجب شد این آدم معتاد بشه تو این عمل مقصر نیست؟
به تو از دور سلام ، به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام ، به حسین از طرف وصله ی ناجور سلام 💔 کاربر جدید نیستم ، بعد از یه دوره ترک نی نی سایت ، با کاربری جدید اومدم😓