2777
2789

سلام 

دوستای گلم اومدم یه انتقاد کنم 

این سایت مال خانوما و متاهلا و گاها مجردای بالا ۲۰ که مشکلاتشون رو بگن 

یادمه قبلا واسه هم دعا میکردیم 

خبری از کلاهبرداری و شوهرم خوشگله و دوس پسرم جذابه و تتلو چی گفته نبود 

قبلا اتحاد بود یا الان بیشتر سمت تاپیکای ابکی میرین 

که بازدید بره بالا

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚

مرور زمان همع چیزو عوض میکنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جانا سخن  از زبان ما  میگویی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانا سخن  از زبان ما  میگویی

مادر من از سال ۹۰ عضو بود و منم از سال ۹۳ ایدی دیگه داشتم 

ولی در کل یکی بود که اونم لو رفت ی زنه بود که میگف بچش مریضه پول گرفته بود اونزمانا و یکی که مهریه میلیاردری داشت 

مث الان نبود که بعنوان بدهی و اینا دلسوزی بخرن

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
مرور زمان همع چیزو عوض میکنع

اره اما یه سری چیزا نباید مطرح بشه من کوچیکتر از اونم ک بخوام چیزی بگم 

اما 

ی سری چیزا زشته اخه عکس شوهر و دوس پسر  بقیه ب ما چه

اره اما یه سری چیزا نباید مطرح بشه من کوچیکتر از اونم ک بخوام چیزی بگم  اما  ی سری چیزا ...

قطعا مام راضی نیسیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ای واااای حرف دل منو زدی....

من از سال ۹۱ تو نی نی سایت بودم.خیلی مفید بود.اکثرا خانم های متاهل و عناوین مطرح شده با اسم سایت همخونی داشت....

دوسالی نتونستم بیام اخیرا حساب کاربری جدید ساختم اومدم.

اصلا کامل یه دنیای دیگه شده....مثل اصحاب کهف که از خواب پاشدن....هر روز شوکه میشم این تاپیک ها رو میبینم.اون موقع ها اصلا اینا نبود.یه سایت مثل نی نی سایت قدیم آرزو دارم.

الان چی مثل قبله ک نی نی سایت باشه؟

اره اما فقط خواستم بگم 

اخه ی سری چیزا قاطی شده 

طرف میاد بگه شوهرم بدهی اورده 

مثل اون خانومه سال ۹۳ که پول گرفت برای بچه مریض بعد بای باب

بنظر من بهترین راه اینه که تاپیک های غیر مرتبط رو گزارش بزنیم

یا اینکه حداقل نی نی یار های یه فکری بکنن اینجور که نمیشه آخه😑😔

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
ای واااای حرف دل منو زدی.... من از سال ۹۱ تو نی نی سایت بودم.خیلی مفید بود.اکثرا خانم های متاهل و ع ...

من سنم کمه اما قبلا دختر ۱۵ ساله توی سایت نمیومد 

اصلا گذاشتن عکس دوس پسر و شوهر نبود 

یادمه اونسالا دونفر لو رفتن یکیش مهریه میلیاردری داشت و یکیشون دورزد بچه ها رو اما الان 

اهنگ تتلو تاپیک داره 

شب جمعه تاپیک داره 

ی سری چیزا زشته بنظرم البته جسارت کردم ببخش

بنظر من بهترین راه اینه که تاپیک های غیر مرتبط رو گزارش بزنیم یا اینکه حداقل نی نی یار های یه فکری ...

اره اما والا کم نیستن 

الان نیاد نینی یار منو بترکونه 🤦🏻‍♀️😅😅😅

مهمترین تفاوتی که سایت کرده جو فوق العاده متشنج شده...‌

تا یکی تاپیک میزنه همه میخوان دعوا راه بندارن. همه عصبین.همه تند و با لحن بد حرف میزنن.همش میخوان جواب بدن.

ولی اون موقع ها اگه نظری داشتی که به صاحب تاپیک کمک کنه میذاشتی نظری نداشتی نمیذاشتی.خیلی همه به هم احترام میذاشتن....چرا اینجور شد   

اره اما والا کم نیستن  الان نیاد نینی یار منو بترکونه 🤦🏻‍♀️😅😅😅

ن عزیزم گفتم شاید بلاخره انتقاد های ما کاربران یکم مهم باشه براشون

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
ن عزیزم گفتم شاید بلاخره انتقاد های ما کاربران یکم مهم باشه براشون

مرسی