2777
2789
عنوان

احساس میکنم خیلی عقایدم کمرنگ شدهو

125 بازدید | 12 پست

خیلی از خدا دور شدم نمیدونم چرا ولی این حسو دارم خیلی ب مرگ فکر میکنم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینا رو به خدا بگو سر حرف رو باهاش باز کن اون که همیشه درگاهش به روی ما بازه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

با هرکس بگردی همونجوری میشی، با آدم های مقید نشست و برخواست داشته باش

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
با هرکس بگردی همونجوری میشی، با آدم های مقید نشست و برخواست داشته باش

والا کسی نیس اطرافم هیچ دوستی ندارم 

خب اینا رو به خدا بگو سر حرف رو باهاش باز کن اون که همیشه درگاهش به روی ما بازه 

حس نیکنم دوس نداره صدامو بشنوه 

درست مثل من که یه لحظه نمازم نمیرفت الان گاهی میخونم گاهی نمیخونم  خیلی مومن بودم ولی یه اتفاقی تو زندگیم افتاد و جهل کردم و الان کلا فرق کردم چادری بودم الان یهو مانتو یه وجب بالاتر از زانو می پوشم و  آرایش کامل میکنم در حالیکه قبلا فقط یه ذره کرم میزدم تازه گاهی وقتا به خودکشی هم فکر میکنم و همش از خدا مرگ میخوام 

والا کسی نیس اطرافم هیچ دوستی ندارم 

توی کانال های مذهبی عضو شو، بخشی از روز رو بذار مطالعه یا صوت مذهبی سخنرانی، خودتو تو روز اگه درگیر خدا نکنی، خودت رو گم میکنی، حس خیلی بدی هم به آدم میده، ختم دسته جمعی هم حتی خوبه، ولی یه وقتی تو روز بذار 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
حس نیکنم دوس نداره صدامو بشنوه 

حس اشتباه، دروغه شیطون بدجنسه ست ،به عشقی که خدا بهت داره حسودی میکنه 

خداوند  در یه حدیث قدسی میفرماید 

اگر بندگان من، 
که به من پشت کرده اند، 
می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم 
و مشتاق بازگشت آنان هستم، 
[هر آن] از [شدت] شوق می مُردند 
و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.

#اسرار_الصلوة ص 19

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

درست مثل من که یه لحظه نمازم نمیرفت الان گاهی میخونم گاهی نمیخونم  خیلی مومن بودم ولی یه اتفاقی ...

همه فک میکنن مذهبی ها غمگین و ناراحتن درصورتیکه تمام بی دینها یا عقاید سست یا خودکشی میکنن یا افسرده و زندگیهای کج و کوله ای دارن،شایدم ظاهرشون خوب باشه به نظر دیگران اما از درون بدبختن

منظورت رو میشه واضح بگی؟؟

منظورم اینه که وقتی مشکلی پیش میاد نباید خدارو فراموش کنیم چون مشکلاتمون بیشتر میشن،خیلیا فک میکنن چون خیلی گرفتارن دیگه نباید دنبال مذهب و دین و عقیدشون باشن و میگن چه فایده داره،اما همینو از دست بدن بدتر میخورن از روزگاراکثریت فک میکنن دین غم میاره،اگر دین غم و ناراحتی میاره چرا این همه بی دین خودکشی کردن ،افسردن،معتادن،زنا میکنن و حس مرگ دارن،حس پوچی،افسردگی،برن شاد باشن دیگه،خدا که کنار بره تو زندگی میشه راه بدبختی