2777
2789
عنوان

بدبختی های تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 44 پست
شما حرف دهن بچه نذاارين  همش حس ميكنم شماها يادش ميدين

ما بهش یاد نمیدیم خودش میگه همش میگیم خوش بحالت فقژ به تو محبت میکنن باز میگه نه دختر عموهام خوشبختن من بیچاره تنها

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
منم با همین نیت دو سال صبر کردم بعد اقدام کردم الان ده ماه اقدامم باردار نشدم ...

اانشالله میشی زود عزیزم 

ولی به نظرم بجه که سه چهار سالش شد زمان مناسبیه حالا هر وقت اقدام جواب بده ممکنه زود باردار شی ممکنه دیر باردار شی

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خواهرم تک فرزندم و با این که خیلی بهش میرسن وبلاگ زده و لینکش رو فقط به دخترم داده. این مطلب رو توش دیدم

بلاخره یک روز میام تو نی نی وبلاگو مینویسم که منم خواهر دار شدم

مامان منم بارداره

جنسیتش مشخص شده.

دیگه تک فرزند نیستم.

دیگه تنها نیستم.

دیگه به حیوونا پناه نمیارم.

آرزوم براورده شده

دیکه حسرت نمیخورم.

دیگه با دیدن خواهر و برادر های مردم آه نمیکشم.

حتی تو نی نی وبلاگم از ترس تمسخر های دیگران

پز دادن های دیگران

نمیتونم هم درد هامو پیدا کنم.

کسی که واقعا بفهمه تک بودن چه دردیه.

اینکه از لیست اسم هایی که برای برادرت نوشته بودی برای پسر داییت اسم انتخاب کنی خیلی سخته.

اینکه تو رویاهات خواهر داشته باشی خیلی سخته.

کسی میدونه من چند وقته تو حسرتم؟

اینکه با مامانت بری پارک اونایی که 2 تا خواهرن 2 تا برادرن. خواهر و برادرن و با هم سوار تاب بزرگ میشن رو ببینی خیلی سخته.

اینکه به هوای انتخاب هدیه برای پسر دایی که قراره به دنیا بیاد تو راه پارک بری سیسمونی فروسی و دور از چشم مادرت با دیدن لباسای کوچولو حسرت بخوری خیلی سخته.

اینکه بدونی شاید همیشه تک بمونی خیلی سخته.

میدونید من از 11 سالگی میترسم. از این که اسم وبلاگم از داستان های خواهر بزرگ 10 ساله بشه داشتان های خواهر بزرگ 11 ساله ولی هنوز خواهر و برادر واقعی نباشه خیلی سخته. 11 ساله میشم و چیزی ندارم جز 11 سال حسرت. میترسم از اینکه 11 سالم بشه و هنوز تو حسرت باشم. میرم تو کتاب های هوشنگ مرادی کرمانی با کلمه (خواهر شیری) آشنا میشم و دروغکی به دوست بد تر از دشمنم میگم خواهر شیری دارم. ولی کی میدونه که نه... همینا باعث شدن زود بزرگ بشم. باعث شدن تو سن کم بدونم بچه چه طور به وجود میاد. باعث شد معلم تئاترم بهم بگه بچه بزرگ و بهم بگه تو بچگی نمیکنی

کاش بتونم به ماجرایی که ۱ بچه دارن بگم نه. نکنید. تک فرزندی بده. تک فرزندی ظلمه تک فرزندی گناهه. نمیخوام بچه دیگری حسرت هایی که من خوردم بخوره. کاش میتونستم برای این مطلبم رمز نذارم تا مادر ها بدونن چه ظلمی در حق ما شده. بدونن اینکه ما جلوشون از خواهر و برادر حرف نمیزنیم فقط یعنی نا امید شدیم. از دلمون خبر نمیده.

من یک لیست از لوازم سیسمونی درست کردم و نمیتونم برای خواهر و برادری که هیچوقت نداشتم بخرم. باید لباسی که آرزو داشتم تن برادر خودم باشه رو برای پسر داییم بخرم. ما هیچوقت مهمون نداریم چون بیشتر فامیل هامون تهرانن و ما نه. درسته که پدرم نمیتونه بچه دار بشه ولی میشه درستش کرد. من میدونم چون تحقیق کردم.

من برای خدا نامه نوشتم اما فقط توشون گفتم خداجون به من یه آبجی یا داداش بده. هیچوقت بهش حرف اصلی دلمو نگفتم البته میدونم اون از دلم خبر داره اما شاید میخواد از زبون خودم بشنوه. خب. خدایا من بهت گفتم. همه چیزو بهت گفتم چرا صدام رو نمیشنوی خداا؟ صدای منو بشنو. دل منو نشکن. خدایا برای تو که کاری نداره. تو یکی از وبلاگا یک جمله شنیدم. من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد. اینو خود کسی کگه اون وبلاگ داشت گفته بود. توش از سقط ها و نازاییش گفته بود و در آخرر صاحب 2 تا بچه شد. مربوط به سال های 91 یا 93 بود. خدایا تو مهربونی. لطفا بهم بده. خدایا تو میدونی که چققددر حسرت میخورم. چقدر آه میکشم.

تمام عمرم از زمان مهد کوک یادمه حسرتمو. الان دلم برای پسر داییم هم میسوزه چون سن پدر و مادر اون هم بالاست و اونم تک فرزند میمونه اونم حسرت میخوره. بیچاره بچم. احتمالا با آدم تک فرزند ازدوج کنم اونطوری بچم نه دایی داره نه خاله نه عمه نه عمو. بی کس و کار میمونه. مادرم از همین الان کسایی که بیشتر از 2 تا بچه دارن رو دهاتی میدونه. آخه چرا. اونا فقط ظلم نکردن به بچه هاشون.

این مطلب دردل 10 سال حسرت بود. نیاز داشتم یک جایی. یه وقتی تمام حرف های دلم رو بزنم.. اگر شد این مطلب رو تو 10 سالگی خواهر یا برادرم بهش نشون میدم. نه تنها این مطلب بلکه تمام خاطراتی که تو همین وبلاگ براش ثبت کردم. دلم روشنه. به امید اون روز

1400/1/10

اللهم عجل لولیک الفرج
بچه خواهرم تک فرزندم و با این که خیلی بهش میرسن وبلاگ زده و لینکش رو فقط به دخترم داده. این مطلب رو ...

اخ خدا جیگرم کباب شد کاش مادر پدرا این ظلمه نکنن در حق بچه هاشون

کجای کاری. اونقدر گفته که ناامید شده

مثل پچه خواهر من از ۵ ۶ سالگیش دعا میکرد تو ذوقش خورده میگه خدا کوره خاله مرجان ؟ من نمیدونم بهش چی بگم میگم قسمته تو که نمیدونی شاید خواهر کر و کور میداد بهت خود خواهرت عذاب میکشید گوش نمیده 

بچه خواهرم تک فرزندم و با این که خیلی بهش میرسن وبلاگ زده و لینکش رو فقط به دخترم داده. این مطلب رو ...

واقعا اینا حرفهای یه بچه ده سالس؟  من و همسرم هر دو خواهر برادر دام من خیلی خیلی قصد تک فرزندی رو داشتم ولی الان باردارم بچه دومم رو پسرم خیلی خیای دلش بچه میخواست الان که فکر میکنم از اینکه دوتا باشن خوشحالم . البته پسرم یه خانواده پنج نفره رو تو خیالش داره  . با اینکه هنوز شش سالش نشده قبل بارداریم میگفت خانواده ها چهار نفرن. 

همسایه ما بچش افسردگی شدید گرفت با اینکه در رفاه کامل بود  اخر ی روانشناس گفت بخاطر تک بودن اینجوری شده  چهارده سالش بود  دکترش گفت اینده بدی خاهد داشت بخاطر افسردگیش و مجبورشدن بجه بیارن حالا بجه دارم نمیشدن چقد دوا درمون کردن یکی دیگه بیارن . 

جاری خودمم عین همین جریان رو تجربه کرد بچه تو نوجوانی افسرده شد . 

همسایه ما بچش افسردگی شدید گرفت با اینکه در رفاه کامل بود  اخر ی روانشناس گفت بخاطر تک بودن این ...

خدا به همه نظر کنه انشالله بچه خواهر من که خیلی اذیت شده

خب ببینید من الان تک فرزندم .اوکیما ولی تنها مشکلی که دارم اینه که خانواده بیش از حد روم حساسن شاید اگه بچه زیاد بود حساسیت کمتر میشد بعدم الان من چون تک فرزندم همه فکر میکنن خیلی لوس و نونور بار اومدم درحالیکه اینطوری نیس اصلا این به کنار اون حساسیته واقعا دیوونم کرده واقعا عذاب آوره