2777
2789
عنوان

بدبختی های تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تک فرزندم و اصلا راضی نیستم تنهایی خیلی سخته مخصوصا بعدا که سن پدر ومادر بالا بره وخدای نکرده اتفاقی براشون بیافته بی پشت و پناه بودن خیلی سخته

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  

اتفاقا بچع همش تو گوشیه خب تو این دوران کرونا کسی  هم نمیبینه دلم میسوزه واسش دختر عموهاش همه دو تتا ان میگه بازی میکنن و ایینا من هیچکسو ندارم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......

شما حرف دهن بچه نذاارين 

همش حس ميكنم شماها يادش ميدين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اتفاقا بچع همش تو گوشیه خب تو این دوران کرونا کسی  هم نمیبینه دلم میسوزه واسش دختر عموهاش همه د ...

داری منو میگی ؟

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
به نظرم من خواهرت برای همین بچه کم نذاره مثل یه شاهزاده بزرگش کنه و بهش محبت کنه بهتره تا اینکه محبت ...

محبت میکنن هیچی کم نداره لباس گوشی کلاس و اینا همرو فرستادن اما بازی کردن واسه بچه هاس و اونا این حقو ازش گرفتن 

دختر منم ۵ سالشه  بچه های فامیل همشون جفتن این تکه  ناراحته میگه چرا پس من آجی وداداش ند ...

بیار تا افسرده نشده الان خواهر زادم داره افسرده میشه هی گریه زاری

من خواهر دارم ولی از تک فرزندهاهم تنها ترم ...

هیچ جوره با هم مچ نبودیم از مجردی تا الان که بچه داریم ..

اون تو یه فاز من یه فاز دیگه..

هنیشه هم منو خراب میکنه پیش مامان بابام سر چیزای الکی میزنه گریه که چرا من سراغشو نمیگیرم و اونا رو پر میکنه نسبت به من و من هر چندماه یبار چندروز اعصاب خوردی دارم از دستش...

کاش تک بودم خیال راحت بودم..

برادر خواهر داشتن خوبش خوبه ولئ امان از بدش که نباشه بهتره

😍😍😍
بچمو از پوشک بگیرم میرم تو اقدام برای دومی  30سالمه

منم با همین نیت دو سال صبر کردم بعد اقدام کردم الان ده ماه اقدامم باردار نشدم ...

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
محبت میکنن هیچی کم نداره لباس گوشی کلاس و اینا همرو فرستادن اما بازی کردن واسه بچه هاس و اونا این حق ...

به نظر من که تو این جامعه و ممکلت همون بچه کافیه،خواهر زادتون شاید احساس تنهایی کنه که خب الان ۱۳سالشه مادرش باید براش بهترین دوست و همراه باشه تو این سن، چون اگر بازم بچه دار بشه به سن خواهر زادت نمی خوره

دختر منم ۵ سالشه  بچه های فامیل همشون جفتن این تکه  ناراحته میگه چرا پس من آجی وداداش ند ...

ترو خدا براش یه نی نی گوگولی بیار    مثل من میشه بعدا     فکر کن   بعدا بچه هاشو نه خاله دارن نه دایی    خدایی نکرده اتفاقی واسه شما بیوفته  دست تنهاست و ......

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭