2777
2789
عنوان

بدبختی های تک فرزندی

1544 بازدید | 44 پست

خواهر زادم ی دختر تک فرزنده و ۱۳ سالش فک کنم باشه خواهرم ۳۹ سالشه و شوهر ۴۱ سال اسمش رها هست خواهر زادم .

همش گریه زاری میکنه ی خواهر میخوام و اینا خواعرم هم دو بار باردار شده یکیش ۶ سال پیش یکیش ۴ سال پیش همینجوری بدون مراجعه به پزشک بودن حاملگیهاش و افتادن حالا میگه من نمیخوام اینا بچه تنهاس و همش تو گوشیه نمیدونم به خواهرک چی بگم لطفا راهنماییم کنین خانومایی که  تک فرزندن و یا بچه هاشون تکه مشکلی ندارن؟

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......

تک فرزندی خیلی بهتر از داشتن خواهر برادر دشمنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای این که بچه اتون تک فرزند باشه یا کلن یک بچه فقط داشته باشید باید روحیه بچه اتون و بسنجید و بدونید که ایا بچه اتون میتونه تک باشه یا نه

برفرض من تک فرزند هستم و راضی

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

شاه خدا بیامرز ی شعار خوب داشت فرزند کمتر زندگی بهتر من بهش معتقدم مخصوصا تو این مملکت

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

خیلی عالیه تک فرزندی اونم تو این اوضاع جامعه،چه اقتصادی،چه اجتماعی

ایراد تو تربیت خواهرتونه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

من تک فرزندم مشکلی ندارم باهاش البته الان دیگه زندگی خودمو دارم .بامادرم دراین سال ها هیچ مشکلی نداریم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

درکش میکنم منم خواهر میخوام 😭😭

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

من پدر خدا بیامرزم تک فرزند بود همیشه میگفت کاش یه خواهر برادر ولوو کور ولال داشتم  خیلی براش سخت بود وبرای ما عمه و عمو نداشتن ولوو بد باشند بهتر از نبودشونه

خدا رحمت کنه بابا ومامانم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

خواهرت باید برا بچه وقت بذاره باید باهدش همبازی می شد هم صحبت میشد ادم اگه خودش وقت بچه ش رو پر نکنه بچه میره هنش تو گوشی و تبلت و اینا

حتی اونایی که چندتا بچه دارن اگه خودشون برا بچه ها سرگرمی نسازن همه بچه ها جدا جدا هر کدوم یه طرف نشسته سرس تو گوشی و تبلت خودش

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.