2777
2789

دلم پر غم و اندوهه پر از حرفهای نگفته 

دلم یک هم صحبت میخواد که من بگم و اون گوش کنه 😔بد جوری زخمی هستم بد جور از نفس افتادم سر دو راهی ام دلم میخواد از همسرم جدا شم چون دیگه زندگی باهاش برام ممکن نیست از طرفی دلم برا بچه هایی که خودم زندگی رو بهشون تحمیل کردم میسوزه کی الان دقیقا مثل منه😔😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر بچه هات

ی فرصت دیگه بده 

برو پیش روانشناس

حل میشه انشاالله

امسال بهترین سال زندگی منه 😍🤞دانشجوی روانشناسی تهرانم و کنار بهترین هیپنوتیزور ایران مشغول به کارم و به عشقم رسیدم 🧡💜❤💙💚
آفرین ولی فردا بچه هات بزرگ میشن فحشت میدن میگن چرا مارو به دنیا اوردی بعدم درست زندگی نکردی

سلام گل چطوری خوبی

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

اگه خواستی با کسی حرف بزنی من هستم اجی💜

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗

درخواست دوستی بده بهم حرفاتو بزن منم گوش میدم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی