2777
2789
عنوان

مامانم رو بردیم زایشگاه🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 3477 بازدید | 104 پست

همزمان ۳حامله تو فامیل بود هرسه هم زایمان اول نبود

ب همشون تاکیدی گفتیم پاستوریزه بخورید

دوتا گوش دادن مشکل ندارن

اون ی دونه گف از شیر گاو میخورم دکترمم حرفی نزده

بچه تیرماه میشه یسالش

همش تو راه دکترن.حساسیت ب پروتئین گاوی پیدا کرده

و فقط شیرخشک باید بخوره

اره بابا هیچگونه حساسیتم نداره من همه چی میخوردم حتی تو شیردهی بچمم کلا عادت کرد 

حساسیت تو بدنیا اومدنش نشون میده

همش نق میزنه

پی پیش کف سبز میکنه

شرایط سخت و اذیت کننده ای داره.

ایسالله بچه شما بدون حساسیت بدنیا بیاد.اما تو نت بخون حساسیت ب پروتئن گاوی در نوزادان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت تو بدنیا اومدنش نشون میده همش نق میزنه پی پیش کف سبز میکنه شرایط سخت و اذیت کننده ای داره. ...

دخترم هیچ مشکلی نداشت 

اینم انشاله نخواهد داشت دیگه ده روز مونده این ده روزم میخورم 😂

نور بر تاریکی پیروز است💪

مبارکتون باشه.اسم بقیه خاهربرادرای آقا کیانو میشه بگی؟

مرسی عزیزم

خواهرم نگین

من نازنین 

داداشم نیکان 

ته تغاریمونم کیان

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
خوش بحالت منم همیشه دوست داشتم وقتی بزرگ بودم مامانم یه خواهر یا برادر برامون به دنیا بیاره  ول ...

الهی عزیزم 

قربونت

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
همه اولش ن دارید کیان اولش ن نداره ها البته ک قدمش مبارک باشه نامدار بشن

میخواستم اسمشو بزارم نویان 

ولی کیان قشنگتر بود و به نیکان میومد

اینا تهرانی اند فک می کنند هزینه زندگی مثل اونجاست باسه همین حسودی می کنند که مثلا واااا تریلیاردرید ...

لطف کنید اسم شهری رو نیارید

یعنی چی تهرانی اند و حسودن و..... 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏