2777
2789

مامانم نمیذاشت بزنم وسواس داره میگفت یوقت سمش قویه خودمونو نگیره و... منم امروز نبود رفتم تو حیاط محتویات بسته شماره یکو ریختم رو دو تا کاغذ گذاشتم زیر کابینت. شبیه پودر گردو بود یه بوی شدیدی هم داره 😷 حالا واقعا قابلمه غذا رو گازه یوقت تاثیر نمیذاره روش بنظر شما؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بیسکوییت سوسک میریختین کاملا بی خطره

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
نگران نباش

ولی حتما به مامانت بگو باید بدونه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

نگران نباش ما نقطه به نقطه خونمون سم پاشیه هنوزم زنده ایم😂

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست