من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
خب تاپیک قبلیم گفتم که مامان آرش ما رو برای افطاری دعوت کرد خونشون. ما هم بعد از مشورت با اعضای فامیل که تو این شرایط بریم یا نه بالاخره تصمیم گرفتیم بریم
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
وقتی مشاور بهمون گفت که مشکلی برای ازدواجمون نیست همون شب مامان خواستگارم زنگ زد و ما رو برای شام دعوت کرد. بابای منم به خاطر کرونا گفت بعد از ظهر بریم و تا افطار برگردیم که چیزی نخوریم و ماسکمونم برنداریم.
ولی تو فامیل و چند نفر اینجا گفتن که بهتره بریم چون با رفتنمون خیلی چیزها مشخص میشه ما هم رفتیم.