2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم ۶🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 74 پست
میگم داماد قدش چنده؟😁 بعد اینکه تو خونه پیراهنشو تو شلوار کرده بود یا انداخته بود روش؟😅😅

راستش نپرسیدم ازش ولی فکر کنم ۱۸۰ و خورده‌ای باشه

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
میگم داماد قدش چنده؟😁 بعد اینکه تو خونه پیراهنشو تو شلوار کرده بود یا انداخته بود روش؟😅😅

آها سوال دومتو یادم رفت جواب بدم انداخته بود تو شلوار به نظرم. راستش دقیق یادم نیست🤔دقت نکردم.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم یه نصیحت برادرانه بود ببخشید🙏

خیلی لطف کردید که نظرتونو گفتید. منم خب بی‌تجربه‌م تو اینجور مسائل. نظرات شما دوستان خیلی میتونه بهم کمک کنه.

سحر جون اون مسئله   قانون جذبی که میگی رو لطفا تاپیک جداگانه بزن براش .مرسی عزیزکم💛

همین تصمیمو دارم چشم

دوستان تاپیکی که میخوام بزنم هم نکات جذبی میزارم هم تمرین

دوستان تاپیکی که میخوام بزنم هم نکات جذبی میزارم هم تمرین

عزیزم تاپیکی که میخوای بزنی فقط برای جذب ازدواجه یا برای چیزای دیگه هم میشه از راهکارات استفاده کرد

من ازدواج کردم اما چیزای دیگه ای هست که دوست دارم جذبشون کنم

عزیزم تاپیکی که میخوای بزنی فقط برای جذب ازدواجه یا برای چیزای دیگه هم میشه از راهکارات استفاده کرد ...

قانون جذب برای همه چیز یکسانه ولی خب چون اینجا طرز فکرهایی دیدم که احساس میکنم لازمه چیزهایی به خانوما بگم. در هر صورت فرقی نداره شما چی بخواین بیس کار یکیه

خب اسی دیگه چخبر

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

سلام عزیزم

هروقت تونستی بیا اینجا یه خبر از خودتون بده من هرروز به

یادتم ..میام چک میکنم ببینم پست جدیدی نزاشتی

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
از چه نظر رفتار خانواده پسر درست نیست کاری نکردن که؟  ولی به نظرم اسی اینا فعلا نباید میرفتن.. ...

اتفاقا ما رسم داريم ك حتما يك جلسه ميريم خانه داماد وقتي قرار هست ب بله برون رسمي برسه جلسه قبلش ميريم ك وضع خونه زندگي طرف رو ببينيم

و خيلي چيزا مشخص ميشه بعد اگه نپسنديديم ديگه كلن بله برون هم كنسل ميكنيم

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

😂😂وای خندم گرفت

چرا 😁

از من به شما یه نصیحت تا وقتی همه چی تموم نشده اینجوری دل نبند! خدا نکرده زبونم لال حتی اگه 1 درصد ه ...

دقیقا همینطوره

ما از سر بی تجربگی تا ازمایشم پیش رفتیم خیلی زود و هول هولکی ولی بعد یهو همچی رفت رو هوا

الانم معلوم نیست قراره چی بشه..

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》