2777
2789

میشه تو خونه خودم درست کنم؟

تاثیر داره اصلا برای چاقی؟

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

خواهره من بعداز ناهار ی قاشق چایی خوری آرد سمنو یا همون جوانه گندم می‌ریخت تو ی لیوان آب میخورد واقعا برا چاقی تاثیر داشت 

بہ‌داشته‌هات‌فڪرڪن‌🌿و‌بہنداشتہ‌هات‌بگو‌بہ‌زود؎مےبینمتون😌🦋-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پودر جوانه گندم خریدم تو ماست خوردم  صورتم پر شد

تو چه مدت صورتتون پر شد؟

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
خواهره من بعداز ناهار ی قاشق چایی خوری آرد سمنو یا همون جوانه گندم می‌ریخت تو ی لیوان آب میخورد واقع ...

میشه بگین چه مدت خورد؟

چند کیلو چاق شد 

بیشتر کجای بدنش چاق شد؟

ببخشیدا😅

تو چه مدت صورتتون پر شد؟

دقیقا نمیدونم چنددددماه میخوردم،،،حالا دیگه نمیخورم خودم اشتهام زیاد شده روزی ۶۰ وعده غذا میخورم😂😂😂😂دیگه صورتم چاق شده

فرشته ی تاریکی  
میشه بگین چه مدت خورد؟ چند کیلو چاق شد  بیشتر کجای بدنش چاق شد؟ ببخشیدا😅

بعداز دو هفته صورتش چاق شد بعد کم کم شکم زد و بدنش پرشد حدود دوماه اینا ولی اگ ادامه ندی بازم لاغر میشی

،سیب زمینی آب پز یا کره تو وعده صبحانه بخور خوبه چاق میکنن

بعداز دو هفته صورتش چاق شد بعد کم کم شکم زد و بدنش پرشد حدود دوماه اینا ولی اگ ادامه ندی بازم لاغر م ...

یعنی باید تا آخر عمرم هی ادامه بدم؟☹

یعنی باید تا آخر عمرم هی ادامه بدم؟☹

تا آخر عمر که نمیشه هرچند جوانه گندم طبیعیه ولی بازم تا آخر عمر شاید مضر باشه،کلا اگ بخوری و ترکش کنی یکم لاغر تر میشی

تا آخر عمر که نمیشه هرچند جوانه گندم طبیعیه ولی بازم تا آخر عمر شاید مضر باشه،کلا اگ بخوری و ترکش کن ...

اوکی مرسی عزیزم😘

جوانه هاکلا چاق کنن ولی مغزهای خام و بدون نمک چاق کننده ترن مثل گردو و بادام و کنجد مصرف کنی بهتره، یه معجون بهت میگم 

روزانه مصرف کن، نصف لیوان کنجدخام و نصف لیوان بادام درختی خام به همراه نصف لیوان تخم آفتابگردان روکاملا خورد کن با 10تا دونه خرما(هسته خرما رو بگیر و با اون مغزها قاطی کن،جوری که موادت یه حالت خمیری شکل پیداکنه،اگه خرماهات کم بود بازم اضافه کن) بعد مصرف کن

یادت باشه این میزان موادی که گفتم برای مصرف روزانته،یعنی بایذ هر روز به همین مقدار مصرف کنی وگرنه جواب نمیگیری

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
جوانه هاکلا چاق کنن ولی مغزهای خام و بدون نمک چاق کننده ترن مثل گردو و بادام و کنجد مصرف کنی بهتره، ...

چقدر چاق میکنه؟